Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
JÖN AZ INGYEN JOGOSÍTVÁNY PROGRAM! Mindent fizet az állam, annak aki belefér a programba! 100%-os támogatással, Ingyen is lehet jogosítványt szerezni : JÖN októberben Magyarország LEGNÉPSZERŰBB TÁMOGATÁSA!
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 27. (péntek), 20:08

JÖN AZ INGYEN JOGOSÍTVÁNY PROGRAM! Mindent fizet az állam, annak aki belefér a programba! 100%-os támogatással, Ingyen is lehet jogosítványt szerezni : JÖN októberben Magyarország LEGNÉPSZERŰBB TÁMOGATÁSA! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 27

Idén júniusban fejeződött be a tavalyi program, íme az eredmények :

Hirdetés
[ ]

Borsodban is eredményesen befejeződött a program, melynek keretében harmincnégy diák tett sikeres vizsgát.Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottság támogatásával – legutóbb 2018. decembertől kezdődően – a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei mezőkövesdi és szerencsi iskolák diákjai kaptak lehetőséget a SuliMoped programban való részvételre. A kezdeményezés célja, hogy a 14. életévet betöltött megyei tanulók, díjmentesen segédmotoros kerékpár vezetésére jogosító engedélyt szerezzenek. A programban az iskolások a tantervi órakereten kívül sajátítják el először az elméleti, majd a gyakorlati ismereteket.

A képzés 2019. június 12-én zárult le, amelyet követően a fiatalok átvették életük első vezetői engedélyét.-írja a http://www.police.hu/hu/

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés