MindenegybenBlog

Jön a baba!Óriási a boldogság!Kisfiúval bővül a család: Így reagált Vitray Tamás, amikor megtudta, hogy jön a baba

Nem csak Vitray Tamás szerelmi életében zajlanak változások, hanem családi körében is új fejezet kezdődik: hamarosan megérkezik első dédunokája, a kis Noé. A televíziós ikon unokája, Anna négy hónap múlva hozza világra első gyermekét.

Amikor nagypapának elmondtam az örömhírt, hogy gyerekünk lesz, egy ideig hallgatott, majd ellágyult hangon azt mondta: ’Akkor én most dédpapa leszek?’ Ezt olyan hangon mondta, ahogy még soha nem hallottam tőle. Nagyon édes volt. Biztos vagyok benne, hogy igazán jó dédapja lesz Noénak – mondta Anna a Storynak.

Vitray Tamás: Egy televíziós legenda új fejezete

1. Újraindulás a médiában és közönségsiker Vitray Tamás, aki nemrégiben újra házasodott, ismét a médiában aktív. A híres műsorvezető, aki az évtizedek során kultikus alakjává vált a magyar televíziózásnak, most saját YouTube-csatornán folytatja pályafutását. A "Csak ülök... Csakazértis!" című műsorában személyes történeteket és érdekes beszélgetéseket kínál nézőinek. Az első epizód, amely a világhírű operaénekes, Nádor Magda életét dolgozza fel, már több mint 300 ezer megtekintést gyűjtött, ami bizonyítja, hogy a közönség továbbra is érdeklődik Vitray személyes és mélyreható beszélgetései iránt.

[LAPOZAS]

2. Az életmű és a hivatás iránti elkötelezettség Vitray pályafutása során számos műfajban kipróbálta magát, a sportközvetítésektől kezdve az emberi sorsokat bemutató mélyinterjúkig. Egy amerikai ösztöndíjnak köszönhetően lehetősége nyílt megismerni az amerikai televíziózás műhelytitkait, ám a hazai közönség számára valami egészen más típusú műsort alkotott meg az "Ötszemközt" című műsorával. Ennek ellenére nem adta fel a tanulást és a fejlődést; a műsorok finanszírozását saját költségvetéséből biztosítja, miközben új projektekben is részt vesz, például Varnus Xavér orgonakoncert-sorozatának ceremóniamestereként.

3. A magánélet kihívásai és az öregkor bölcsessége A 92 éves Vitray Tamás, akinek a közelmúltban kellett szembenéznie egészségügyi problémákkal is, továbbra is aktív és teli tervekkel. Bár a média és az akadémiai világ egyes részei már nem támogatják olyan nyíltan, ő kitart amellett, hogy a munkája és a művészet iránti szenvedélye továbbra is életben tartja. Vitray nem vár elismerést a múltbeli eredményeiért, ehelyett szeretne békében élni és dolgozni szerettei körében, élvezve az élet minden pillanatát, amíg csak lehetséges.

2024-05-02 16:34:13 - Mindenegyben Blog