Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Jön a baba!Óriási a boldogság!Kisfiúval bővül a család: Így reagált Vitray Tamás, amikor megtudta, hogy jön a baba
Mindenegyben Blog - 2024. május 02. (csütörtök), 16:34

Jön a baba!Óriási a boldogság!Kisfiúval bővül a család: Így reagált Vitray Tamás, amikor megtudta, hogy jön a baba (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 02

2. Az életmű és a hivatás iránti elkötelezettség Vitray pályafutása során számos műfajban kipróbálta magát, a sportközvetítésektől kezdve az emberi sorsokat bemutató mélyinterjúkig. Egy amerikai ösztöndíjnak köszönhetően lehetősége nyílt megismerni az amerikai televíziózás műhelytitkait, ám a hazai közönség számára valami egészen más típusú műsort alkotott meg az "Ötszemközt" című műsorával. Ennek ellenére nem adta fel a tanulást és a fejlődést; a műsorok finanszírozását saját költségvetéséből biztosítja, miközben új projektekben is részt vesz, például Varnus Xavér orgonakoncert-sorozatának ceremóniamestereként.

3. A magánélet kihívásai és az öregkor bölcsessége A 92 éves Vitray Tamás, akinek a közelmúltban kellett szembenéznie egészségügyi problémákkal is, továbbra is aktív és teli tervekkel. Bár a média és az akadémiai világ egyes részei már nem támogatják olyan nyíltan, ő kitart amellett, hogy a munkája és a művészet iránti szenvedélye továbbra is életben tartja. Vitray nem vár elismerést a múltbeli eredményeiért, ehelyett szeretne békében élni és dolgozni szerettei körében, élvezve az élet minden pillanatát, amíg csak lehetséges.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés