MindenegybenBlog

Jön a baba?Állítólag Tóth Gabi várandós az új párjától

Felkaptak egy olyan pletykát az internetezők, miszerint Tóth Gabi várandós az új párjától, ezért lett ennyire sürgős, hogy minél hamarabb elköltözzön Krausz a közös otthonukból, és ezért látják egyre többet ott Fricskát. 

Hogy mi igaz ebből a teherbeesésről, azt nem lehet tudni, viszont Tóth Gabi nem válaszolt a hivatalos megkeresésre, tehát még az is lehet, hogy már várandós Fricskától. 

fotó:illusztráció!

Tóth Gabi új szerelmével, a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével lépett fel szombat este Hevesen. Az énekesnő nem rejtette véka alá az érzelmeit, és üzent is a közönségének és a sajtónak, akik az elmúlt napokban sokat foglalkoztak a Krausz Gáborral való szakításával. A fellépés után pedig állítólag ketten távoztak, hogy élvezzék egymás társaságát.

EKÖZBEN  Krausz Gábor:

Mindeközben Hannarózára az apja vigyázott, Krausz Gábor pedig az Instagramon megmutatta, mivel indították a vasárnapot a kislánnyal. A séf egy aranyos fotót posztolt, amin Hannaróza egy hatalmas fánkkal mosolyog a kezében. Krausz Gábor azt írta, hogy ez volt a kislány első fánkja, és nagyon ízlett neki.

A poszt alatt sokan megdicsérték a séfet, hogy milyen jó apa, és hogy mennyire hasonlít a kislány rá.

Eközben nyaralni ment Tóth Gabi. Az énekesnőt éppen a horvátországi Rovinjban kapták lencsevégre, és úgy tűnik Gabi új szerelmével – a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével – piheni ki az elmúlt napok fáradalmait.

fotó: Reddit

Vomberg Frigyes kitálalt! Így bukott le Tóth Gabi Krausz Gábor előtt! Szörnyű, mit élt át a séf!

Vomberg Frigyes kitálalt! Így bukott le Tóth Gabi Krausz Gábor előtt! Szörnyű, mit élt át a séf!

Szintet lépett Tóth Gabi és Krausz Gábor botránya, ugyanis sokan tudni vélik, mi történhetett.

A jelek arra utalnak, hogy Gabi félreléphetett, méghozzá a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Mátéval.

Már közös fotó is van róluk, ha látni szeretnéd a beszédes képet, ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig azt is megtudhatod, mi az, ami nagyon kínos lehet majd Gábornak a válás után.

Vomberg Frigyes sztárséf, Krausz Gábor barátja kendőzetlenül nyilatkozott a Blikkknek arról, milyen lelkiállapotban van most a séf.

“A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok.

Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet” – kezdte a barát, majd elárulta, lelkileg teljesen padlóra küldte Gábort mindaz, ami kiderült.

“Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült.

Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört” – közölte Vomberg Frigyes, akivel Krausz Gábor a Séfek Séfe című műsorban is együtt szerepel.

Az RTL Fókusz című műsora videóban foglalja össze, mit lehet tudni eddig a válásról. Íme:

Tóth Gabit korábban Ábrahám Róbert többször is kiállta, támogatta, barátjának tartotta. Most azonban azt mondja, nem érzi iránta a részvétet.

Ábrahám Róbert, a jobboldali véleményvezér szerint problémás, hogy Gabi újra áldozatként állítja be magát, holott ha valaki szenved a történetben, az nem ő, hanem kislánya Hannaróza, és Krausz Gábor, a férje. Egy ilyen helyzetben nem kellene, hogy bárki is mellé álljon Tóth Gabinak, Gabinek vállalnia kellene a felelősséget “legalább egyszer az életében”.

Nem kíméli többek között Lakatos Márkot és Pottyondy Edinát sem – szerinte utóbbi ugyanúgy “mindenféle szexuális kalandba bonyolódott friss anyukaként”, mint Tóth Gabi, ezért is váltak el Puzsértól – állítja.

@borsonline #krausztothgabriella #koltozes #gyerek #celeb #tothgabi #nekedbelegyen #krauszgabor ♬ eredeti hang - Bors

2023-08-20 17:50:43 - Mindenegyben Blog