MindenegybenBlog

Ittas sofőr gázolt Kecskeméten, elvették a jogsiját, majd visszaült a kocsiba és balesetet okozott

A gyanúsított ittasan gázolt Kecskeméten, a rendőrök ezután elvették tőle a jogosítványát - a nő nem zavartatta magát, visszaült a kocsiba és újabb balesetet okozott.

Döbbenetes esetről számolt be a police.hu: egy 53 éves nő január 27-én, délelőtt fél tizenkettő körül elgázolt a kecskeméti Nyíri úton egy kerékpárját toló, 67 éves helyi asszonyt. A Csongrád megyei nőről a kiérkező rendőrök szonda segítségével megállapították ittasságát, emiatt előállították vér-vizelet mintavételre, a vezetői engedélyét pedig elvették tőle.

Idős asszonyt gázolt el az ittas sofőr /Fotó: police.hu

Kihallgatását követően azonban mit sem törődve a történtekkel, visszaült a kocsijába, és pár órával később újabb balesetet okozott, ezúttal már jogosítvány nélkül, Soltvadkerten. Ekkor már adatai hátrahagyása nélkül hajtott el az anyagi káros szerencsétlenség helyszínéről, de a rendőrök így is intézkedés alá vonták. Újból szondatesztet alkalmaztak rajta, ami ismét pozitív értéket mutatott.

A helyi rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség miatt eljárást indítottak ellene.

Az ügyek egyesítése után a nőt őrizetbe vették a kecskeméti nyomozók, akik előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.címlapfotó :illusztráció!

2020-01-30 08:26:13 - Mindenegyben Blog