Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT POTOM pénzért bármit megvehetsz!! DÖBBENETESEN OLCSÓ, Filléres piac szuper, minőségi áruval!EZ Mindenkinek megéri! Minden van jó áron!Jó minőségű ruha, cipő, háztartási eszközök, fehérnemű, sportcucc -minden, amit el tudsz képzelni és szinte fillérekért!!!! Árak, nyitvatartás, megközelítés és más tudnivalók!
Mindenegyben Blog - 2021. december 01. (szerda), 14:03

ITT POTOM pénzért bármit megvehetsz!! DÖBBENETESEN OLCSÓ, Filléres piac szuper, minőségi áruval!EZ Mindenkinek megéri! Minden van jó áron!Jó minőségű ruha, cipő, háztartási eszközök, fehérnemű, sportcucc -minden, amit el tudsz képzelni és szinte fillérekért!!!! Árak, nyitvatartás, megközelítés és más tudnivalók! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 01
Két lépés ötszáz forintot ér

 

Női cipőt 3-4000 forinttól találunk, különböző stílusban. A piac egész területén körülbelül egy kis cipőboltnyi termék vonul fel párszáz forintos eltéréssel. Érdemes körülnézni tehát, mivel ugyanannak a cipőnek az ára két szomszédos árusnál akár ötszáz forinttal is különbözhet. A férfi tornacipőkért Nike, Puma, Adidas és egyéb felirattal 4000-11 000 forintot is kérhetnek. A laikus szemlélőnek is feltűnik az eredetitől való eltérés formában és színben, de ennyi pénzért talán nem is várhatjuk el, hogy a minőség ugyanolyan legyen, mint a valódi márkás termékeknél.

Hirdetés
[ ]

Az édes parfüm a sláger

Ugyancsak "márkázott" termék a táskák nagyrésze. Akár 7-800 forintért is vehetünk egy színben az eredetitől alig eltérő oldaltáskát. A majdnem márkás parfümökből is nagy a kínálat, mostanában az édes illatoké a főszerep. Egy 100 milliliteres kiszerelésű üvegcse ára 1800 forinttól indul. Találtunk viszont egy-két valóban eredeti terméket is, ezeknek az ára megközelíti a bolti árfekvést.

A méteráru 600 forinttól kezdődik, de akad ágyterítő - az eladó szerint eredeti indiai  - 7000 forintért is. Dísztárcsát a hipermarketekben megszokott áron vehetünk 2-3000 forintért. Körfűrészt már 7000 forintért kapunk, de a márkásabbak 12 ezerbe is kerülnek. A biciklikről kevés információnk van, mivel a két árus egyike sem beszélt magyarul, angolul vagy németül, annyit sikerült megállapítanunk, hogy egy városi férfi kerékpár, teleszkóppal és tárcsafékkel egészen meglepő, olvashatatlan márkajelzéssel az oldalán 38 rugót kóstált.

A nagycsarnokok között egyfajta bolhapiacon lehet már messziről használtnak tűnő cikkeket - például tálakat, satut, vastartozékokat - venni fillérekért, itt viszont remek, igazi balkáni a hangulat. Kutyák szaladgálnak, az emberek kedélyesen beszélgetnek, esznek-isznak. Érdemes egyébként megkóstolni a specialitásokat. Egy tál ételért párszáz forintot kérnek, és bőven jól lehet lakni a szerb különlegességekből vagy éppen a hamburgerből - amihez aro-s mustárt is ehetünk mintegy grátisz.

Rossz rendőr - jó rendőr

A röviditalok nagyrésze szintén kiszorult a csarnokokból. Mindenféle erősségű és nevű, általában eredeti terméket vásárolhatunk. Egy üveg Jagermeister vagy egy literes Ballantine's például 2300 forintba kerül. Pontosabban 2500-ba, de amikor az idős hölgy úgy látta, hogy sokalljuk az árat, azonnal lealkudta magától 2300-ra. Alkudni egyébként lehet és sokszor meg is éri. Különböző mechanizmusokkal találkozhatunk. Van például a rossz rendőr - jó rendőr csapat, ahol az egyik árus engedékeny, a másik meg hol a társát, hol a vevőt szidja és a szörnyűségesen "olcsó árakat" emlegeti. Van, aki kétségbeesik, ahogy árengedményről esik szó, van, akit pedig meg sem kell kérni, hogy engedjen, azonnal a félárat ajánlja fel.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés