MindenegybenBlog

Itt a vége!Tóth Gabi és Krausz Gábor elválnak

Krausz Gábor viszont most teljesen váratlanul bejelentette, hogy elválnak:

Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!

- írta Krausz Gábor
Tóth Gabi is megszólalt a válásukról!
Korábban már Tóth Gabi férje, Krausz Gábor is bejelentette, hogy hat év után elválnak. Tóth Gabi is hasonló bejegyzést tett közzé nem sokkal később: mint írja, hat évvel a megismerkedésük után a kapcsolatuknak vége.

"Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb mindkettőnk számára. Arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Kérjük, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönjük!" - áll a posztban.

A házaspár váratlanul jelentette be a válásukat, pedig a család nemrég költözött be a szentendrei “álomházukba”, amiről gyakran posztoltak a közösségi médiában. Az is ismert, hogy a felújításokhoz lakáshitelt vettek fel.

2023-08-09 18:34:12 - Mindenegyben Blog