Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége!Szomorú hír érkezett ma reggel BB Éviről
Mindenegyben Blog - 2023. július 07. (péntek), 08:56

Itt a vége!Szomorú hír érkezett ma reggel BB Éviről (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 07

Két évvel később őrizetbe vették Kaposváron, az addigra már gyereket szült Évi egy sörözőben csapott botrányt, amiért nem akarták kiszolgálni. Ez volt az az időszak, amikor elkezdődött az, amit vele kapcsolatban tényleg csak nyomorpornónak lehet hívni. A bulvársajtó rendszeresen beszámolt arról, hogy mi történik éppen vele, ami történik, az pedig végig lesújtó, érthetetlen és szomorú: terhesen pszichiátriára kerül, nincs munkája, zavarodott, egyik gyerekét sem neveli, idősebb férfival él együtt – és ezek tényleg csak a jéghegy csúcsai. Az akkori bulvársajtó archívumait kikezdték a név- és tulajdonosváltások, ezért nehéz megtudni, hogy mi mikor és hogyan történt, de rendszeresek az ilyen címek:

Hirdetés
[ ]

  • BB Évi bevert egy kirakatot és bugyiban futkározott;
  • Hirdetés

  • BB Évi késsel fenyegetőzött;
  • BB Évi nem látja kisfiát, mert hat nap alatt háromszor vitték pszichiátriára.
  • A róla szóló hírek egyre hajmeresztőbbé váltak. Évit hírbe hozták egy állítólagos szektával, arról írtak, hogy a Korányi Kórház krízisosztályán barátnője, a Magyar Boszorkányszövetség volt főpapnője látogatta meg. Többször is elmondta, hogy második terhességére, a szülésre nem emlékszik, nem tudja, hogy a gyereke hol van, csak arra, hogy valaki más neveli. Rendszeresen cikkeztek arról, hogy mi van éppen vele, ha aggasztó hírek jönnek róla, ha kiderül, mire készül – legtöbbször másodkézből, névtelen ismerőstől, meg nem nevezett forrásból. Arról, ha összeomlik, ha összeszedi magát, ha pszichiátriára kerül, ha pszichiátriáról kijön, vagy éppen a kettő között van valahol. Ha szedi a gyógyszerét megint, vagy ha abbahagyta. Ha a TV2 Play archívumában rákeresünk a nevére, megtudhatjuk, hogy férjre és diplomára vágyik, hogy kocsmai pultosként kezdett új életet, hogy leszázalékolták, kiskorúsítani akarták, hogy egy férfi fogva tartotta.

    A Big Brother indulásának huszadik évfordulójára egy rövid riport készült a TV2-n, amiben a műsorvezető Till Attilát is megszólaltatták. Till arról beszél, hogy nagyon kívánja, hogy BB Évinek helyreálljon az élete, és valahogy megtalálja a régi önmagát. A legutóbbi hír róla idén novemberi, megint egy név nélküli ismerőstől: Párkányi Évi élete végéig a pszichiátrián marad.

    ű
    Hirdetés
    Megosztás a Facebookon
    Hirdetés
    Hirdetés