MindenegybenBlog

Itt a vége!Drámai hír érkezett ma reggel! Sebestyén Balázs vallomása

Egy korszaknak vége... mérhetetlenül szomorú vagyok… Sok minden miatt… Pont húsz évet dolgoztunk együtt! Terepen, stúdióban, külföldön, távol mindentől. Voltak ugyan nézeteltéréseink, vitáink, de az mindig valahogy előrébb vitt… Szakmánk egyik legjobbja vagy, remélem, hamar megtalálod az új kihívásokat. Drukkolok nagyon… Köszi mindent, Pier…– olvasható a bejegyzésben.Herman Péter 25 éven keresztül vett részt az RTL műsorainak gyártásában. A Mónika Show-val kezdődően – a Barátok közt és a hírműsorok kivételével – az RTL szinte összes saját gyártású produkciójának és fikciós sorozatának alkotója és aktív részese volt.

Egy korszaknak vége... mérhetetlenül szomorú vagyok… Sok minden miatt… Pont húsz évet dolgoztunk együtt! Terepen, stúdióban, külföldön, távol mindentől. Voltak ugyan nézeteltéréseink, vitáink, de az mindig valahogy előrébb vitt… Szakmánk egyik legjobbja vagy, remélem, hamar megtalálod az új kihívásokat. Drukkolok nagyon… Köszi mindent, Pier…

– olvasható a bejegyzésben.

Herman Péter 25 éven keresztül vett részt az RTL műsorainak gyártásában. A Mónika Show-val kezdődően – a Barátok közt és a hírműsorok kivételével – az RTL szinte összes saját gyártású produkciójának és fikciós sorozatának alkotója és aktív részese volt.

2023-12-01 19:28:43 - Mindenegyben Blog