MindenegybenBlog

itt a várva várt bejelentés:Itt a jel: közeleg Tóth Dávid és Timi esküvője

Tóth Dávid és párja, Timi: A Nagy Ő és a Közelgő Esküvő?

Tóth Dávid, az ismert világbajnok kajakos, hosszú ideje várta, hogy megtalálja azt a különleges valakit, akivel megoszthatja életét, és végre megállapodhat, családot alapíthat. A sportoló 40 éves korára tűzte ki ezt a célt, és most, 39 évesen úgy tűnik, hogy minden a tervek szerint alakul. „Semmit sem akarok elkiabálni, de igen, lehet, hogy Timi a nagy Ő az életemben. Intelligens, humoros, sportos életet él, mint én, mindamellett, hogy nagyon szép is” – árulta el tavasszal Tóth Dávid.

Timi, aki fogorvosként dolgozik, tökéletesen passzol Dávidhoz, és kapcsolatuk azóta is közel töretlen. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a nemrégiben megosztott közös fotó, amelyet Dávid büszkén posztolt a közösségi oldalán. A kép különleges pillanatot örökít meg: egy esküvőn készült, ahol Timi elkapta a menyasszonyi csokrot.

A babona szerint, aki elkapja a csokrot, az lesz a következő, aki férjhez megy. Ha ez igaz, akkor talán már nem is kell sokat várnunk, hogy Dávid és Timi boldogságát egy esküvő koronázza meg. Az egész sportvilág izgatottan várja, hogy a jóképű olimpikon vajon mikor lép oltár elé a nagy Ő-vel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tóth Dávid (@davidtoth_kayak) által megosztott bejegyzés

2024-09-01 15:25:14 - Mindenegyben Blog