MindenegybenBlog

Itt a rég várt fotó! Kéz a kézben Krausz Gábor és Mikes Anna, boldogabbak, mint valaha!

Itt a várva várt fotó! Kéz a kézben Krausz Gábor és Mikes Anna, boldogabbak, mint valaha!

A TV2 nagy sikerű műsorában, az Ázsia Expresszben nyolc kalandvágyó páros indult útnak, hogy egzotikus tájakon küzdjenek meg a 10 millió forintos fődíjért. Áprilisban olyan hírességek, mint Stohl András és Till Attila, Mikes Anna és Krausz Gábor, valamint Cserpes Laura és édesapja, István hagyták maguk mögött kényelmes életüket, hogy részt vegyenek a nagy kalandban.

A verseny a Fülöp-szigeteken kezdődött, majd Tajvanban ért véget néhány hét elteltével. A játék során a sztárpárok készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágtak neki a kalandnak. A versenyzők között voltak Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, valamint más ismert párosok.

A versenyzők már hazaérkeztek, és Till Attila egy videóban számolt be élményeiről, amelyben elárulta, hogy háromszor is elsírta magát a kaland során. A videó itt megtekinthető.

Mikes Anna és Krausz Gábor is bejelentkeztek közösségi oldalukon, hogy immár itthon vannak. Azóta újabb fotót is megosztottak, amelyen látszik, hogy nagyon élvezik a jó időt, de leginkább egymás társaságát. Nézd csak, milyen jól mutatnak együtt kéz a kézben, boldogabbak, mint valaha!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)

2024-07-01 14:41:20 - Mindenegyben Blog