MindenegybenBlog

ITT A NAGY MÁRCIUSI ELŐREJELZÉS!! Ilyen időre végképp nem számított senki!

Az egész március kellemes 9-13 fok közötti hőmérsékleteket ígér. Az éjszaki fagyok is megszűnnek, és elég sok napsütés várható.

Ami váratlan, hogy április első napjaiban akár 19 fokra is felmehet a hőmérő higanyszála és ez orvosmeteorológiai szempontból hozhat nehezebb napokat a hirtelen melegedésre érzékenyeknek-írja a tudasfaja.com

Íme a rövid távú előrejelezés :

Hétfőn délelőtt a többnyire erősen felhős ég mellett elszórtan alakulhat ki gyenge eső, záporeső. Délután folytatódik a felhős és csapadékos idő, egyre többfelé kialakulhat eső, záporeső. A nyugati szél erős lesz. 9, 14 fokra számíthatunk.

Kedden több helyen várható eső, északon helyenként havas eső. Erős lesz az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 7 fok között alakul.

Szerdán változó mennyiségű felhőzet lesz az égen, amelyből elszórtan alakulhat ki havas eső zápor, hózápor. Viharossá fokozódik az északi szél. Kora délután 1, 6 fok várható.

Csütörtökön kissé vagy közepesen felhős lesz az ég, a felhőátvonulásokból hózáporok kialakulhatnak. Viharos lesz az északnyugati szél. 1, 6 fokra számíthatunk.

Pénteken több órás napsütésnek örülhetünk, jelentős mennyiségű csapadékra nincs kilátás. Az északnyugati szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 8 fok között alakul.

[LAPOZAS]

Szombaton hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap, számottevő csapadék nem várható. A déli szél megélénkül, a délutáni csúcsértékek 6, 11 fok között alakulnak.

Vasárnap közepesen felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. A déli szél élénk lesz, a délutáni csúcsértékek 6, 12 fok között alakulnak.-írja

az idojaras.hu

2020-02-01 14:20:48 - Mindenegyben Blog