Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT a NAGY bejelentés, amit minden hazai nyugdíjas várt! Pontosan EKKORA összegre hízhat jövőre a nyugdíj: - Kedves nyugdíjasok, mit szólnak hozzá?
Mindenegyben Blog - 2021. július 09. (péntek), 15:05

ITT a NAGY bejelentés, amit minden hazai nyugdíjas várt! Pontosan EKKORA összegre hízhat jövőre a nyugdíj: - Kedves nyugdíjasok, mit szólnak hozzá? (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 09
Hirdetés
[ ]
A 2022. évi költségvetési törvényjavaslat a Parlamentben a tervezet benyújtásának napjánFORRÁS: MTI/ILLYÉS TIBOR

Az Európai Uniótól az idén indult, új, hétéves pénzügyi ciklusban minden korábbinál több forrásra számíthat az ország - idézte fel Varga Mihály, aki arra is kitért, hogy 2022-ben 3001 milliárd forintra számít a kormány.

A pénzügyminiszter összegzésképpen úgy fogalmazott, hogy a gazdaság újraindításával a kormány célja az, hogy 2030-ra Magyarország azon sikeres országok közé tartozzon, ahol jó élni, lakni és dolgozni.

Varga Mihály újságírói kérdésre elmondta, hogyA KORMÁNY JÖVŐRE ÁTLAGBAN 8 SZÁZALÉKOS BÉRNÖVEKEDÉSSEL SZÁMOL.A minimálbérről és a garantált bérminimumról szólva megjegyezte: azok összegét az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a munkaadói és munkavállalói megállapodás határozhatja meg.

A törvényjavaslat menetrendje várhatóan a korábbi évekhez hasonló lesz, 30 órás időkeretben először az általános vitát tartják meg - mondta. A bizottsági tárgyalásokat, a költségvetési bizottság összefoglaló javaslatát és a részletes vitát követően várhatóan legkésőbb július 14-én elfogadhatóvá válik a törvény - tette hozzá.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés