Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT a NAGY bejelentés, amit minden hazai nyugdíjas várt! Pontosan EKKORA összegre hízhat jövőre a nyugdíj: - Kedves nyugdíjasok, mit szólnak hozzá?
Mindenegyben Blog - 2021. július 09. (péntek), 15:05

ITT a NAGY bejelentés, amit minden hazai nyugdíjas várt! Pontosan EKKORA összegre hízhat jövőre a nyugdíj: - Kedves nyugdíjasok, mit szólnak hozzá? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 09

A legfőbb területek 2022-ben a korábbi évekhez hasonlóan több forrással gazdálkodhatnak; családi támogatásokra - például fiatalok szja-mentességére, otthonteremtésre - 2778 milliárd forint áll rendelkezésre a jövő évi költségvetés-tervezetben, ami az ideinél 483 milliárd forinttal magasabb - fejtette ki.

Jövőre is áfa- és illetékmentességgel segíti a kormány az új otthonba költöző családokat, ami 170 milliárd forint megtakarítást jelenthet az érintetteknek - emelte ki a pénzügyi tárca vezetője.

Hirdetés
[ ]

NYUGDÍJKIFIZETÉSRE 255 MILLIÁRD FORINTTAL TÖBBET KÖLT 2022-BEN A KORMÁNY AZ IDEIHEZ KÉPEST; RENDELKEZÉSRE ÁLL AZ ÖSSZEG - 160 MILLIÁRD FORINT - A 13. HAVI NYUGDÍJ VISSZAÉPÍTÉSÉRE IS- húzta alá Varga Mihály. Azt is hozzátette, hogy a nyugdíjak az infláció várható ütemét fogják követni (a költségvetésben 3 százalékos infláció szerepel). Magasabb növekedés esetén - folytatta - nyugdíjprémiumra is számíthatnak az idősek, amire 68,5 milliárd forintot irányzott elő a kormány.

EGÉSZSÉGÜGYRE 2884 MILLIÁRD FORINTOT, AZ IDEINÉL 769 MILLIÁRDDAL TÖBBET FORDÍT A KORMÁNY JÖVŐRE, AMELYBŐL FOLYTATÓDHATNAK AZ INTÉZMÉNYMEGÚJÍTÓ ÉS EGÉSZSÉGJAVÍTÓ PROGRAMOK- jelezte Varga Mihály. Kiemelte, hogy a járvány frontvonalában küzdő egészségügyi dolgozók béremelésére 460 milliárd forint jut, amivel a kormány a többletmunkájukat kívánja elismerni.

Különböző adó- és járulékcsökkentésekkel a családoknál és a vállalkozásoknál jövőre - a 25 év alattiak kedvezményét is figyelembe véve - 423 milliárd forinttal több pénz marad - tájékoztatott Varga Mihály. A munkaadók, munkavállalók és a kormány 2016-os megállapodásának eredményeképpen folytatódik jövőre a szociális hozzájárulási adó csökkentése újabb 2 százalékponttal - fűzte hozzá.

Varga Mihály megköszönte a Költségvetési Tanács munkáját, és azzal folytatta, hogy a testület szerint a törvényjavaslat megfelel az alaptörvény által előírt feltételeknek,AZ ÁLLAMADÓSSÁG MUTATÓ CSÖKKEN - AZ IDEI ÉV VÉGÉRE VÁRT 79,9 SZÁZALÉKRÓL 2022 VÉGÉRE 79,3 SZÁZALÉKRA.A hiánycél kitűzésével a kormány egyensúlyra törekedett, figyelt a költségvetés stabilitására, miközben a támogatások emelésével és az adók csökkentésével kezeli a válságot - magyarázta a miniszter.A kockázatok kezelésére a 2022-es költségvetésben jelentős, 233 milliárd forint értékű tartalékot különítettek el az előre nem látható kiadásokra"- hangsúlyozta a tárcavezető.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés