Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A NAGY 3 HÓNAPOS Őszi időjárás ELŐREJELZÉS :Napra pontosan mutatjuk hány fok és milyen idő lesz 2021. Szeptember végén-októberben - novemberben
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 29. (szerda), 09:33

ITT A NAGY 3 HÓNAPOS Őszi időjárás ELŐREJELZÉS :Napra pontosan mutatjuk hány fok és milyen idő lesz 2021. Szeptember végén-októberben - novemberben (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 29

Szombaton sok napsütésre készülhetünk. Kisebb zápor csak elvétve északkeleten lehet. A délkeleti szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. Délután 18-23 fok valószínű. Vasárnap túlnyomóan napos, száraz idő ígérkezik. Északnyugaton erős, néhol viharos lesz a délies szél. A csúcshőmérséklet 19 és 25 fok között alakulhat.idokep.hu

Október

A meridionalitás 3–5 naponta okoz extrém változásokat, melegből a hidegbe, hidegből a melegbe. Erős hőmérsékleti különbségek lesznek, ugyanazt fogjuk átélni, mint júliusban.

Hirdetés
[ ]

A meteorológus szerint a jelenlegi adatok alapján a komoly hidegbetöréseket jelentős felmelegedések követik majd, az utóbbit azért nyilván ne a nyári hőmérsékleti tartományban képzeljük el. 20–25 fokos maximumokról van szó, míg a hideg periódusokban csak 12–17 fokig emelkedik a hőmérséklet, és reggelente már fagyok is lehetnek.

Minden jel arra mutat tehát, hogy az előttünk álló hetekben kezdetben még a rövidnadrágot is felvehetjük!

November

Napközben már megigen lesz melegebb 10 foknál és éjszaka fagypont közelébe kerül a hőmérséklet, a hónap végén pedig kemény fagyokra lehet számítani. Leeshet az első hó.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés