Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a hivatalos bejelentés Lázár Jánostól az idei ajándék Erzsébet utalványról! Mutatjuk mekkora összegű Erzsébet utalványra, mekkora összegű készpénzre számíthatnak a nyugdíjasok hamarosan!
Mindenegyben Blog - 2017. október 13. (péntek), 21:03

Itt a hivatalos bejelentés Lázár Jánostól az idei ajándék Erzsébet utalványról! Mutatjuk mekkora összegű Erzsébet utalványra, mekkora összegű készpénzre számíthatnak a nyugdíjasok hamarosan! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 13

A jelenlegi kormányzati gyakorlatot ismerve, már annak is lehetett örülni, hogy nem hagyták ki ebből a „gesztusból” mondjuk, a rokkantsági ellátásban részesülőket. A nyugdíjprémiummal egészen más a helyzet, ugyanis még 2009-ben jogszabályban fektették le, hogy a nyugdíjasokat novemberben prémium illeti meg, akkor,ha a gazdasági növekedés meghaladja a 3,5 százalékot, és várhatóan teljesül az államháztartás egyenlegcélja is.

A prémium mértéke: a gazdasági növekedés 3,5 százalék feletti része, de legfeljebb 4 százalék, megszorozva a november havi nyugdíj összegének negyedével, de maximum 20 ezer forinttal. Itt létezik felső korlát, ami nincs az inflációs kompenzáció esetében és a karácsonyi ajándéknál sem tettek felső korlátot. Most viszont lesznek olyan nyugdíjasok, akik kimaradnak , például nem jogosultak prémiumra, akik ideiglenes özvegyi nyugdíjat kapnak, de nem részesülhetnek prémiumban, a rokkantak , akiknek rehabilitációs járadékot folyósítanak . Azok is kimaradnak, az osztogatásból, akik nem töltötték be az előző évben a nyugdíjkorhatárt,írja az palyazatinfok.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés