MindenegybenBlog

Itt a hivatalaos bejelentés!Mikes Anna és Krausz Gábor már gyereket terveznek

Itt a hivatalaos bejelentés!

 

Mikes Anna és Krausz Gábor: Gyermekvállalás is szerepel a tervek között

Mikes Anna és Krausz Gábor, akik jelenleg az Ázsia Expressz műsorában szerepelnek, egyre közelebb kerülnek a családalapítás gondolatához. A csütörtöki adásban a táncosnőből látványosan előtörtek az anyai ösztönök, amikor a versenyzőknek a Fülöp-szigeteken egy gyerekek által előadott dal segítségével kellett megtanulniuk néhány gyümölcs nevét. Mikes Anna elérzékenyült a gyerekek látványától, míg más versenyzőket inkább bosszantott a helyzet.

„Nem tudok teljesen a feladatra koncentrálni, mert annyira cukik ezek a gyerekek, hogy elolvadok tőlük” – mondta Mikes Anna, miközben láthatóan meghatódott.

A jelenet kapcsán Krausz Gábor a Borsnak nyilatkozott arról, hogy el tudná-e képzelni, hogy közös gyermekük szülessen Mikes Annával. „Értem, mire akarsz kilyukadni, és tudod mit, legyen! Én már átéltem, milyen apának lenni, Anna pedig nem titkoltan vágyik az anyaságra” – mondta Krausz.

Krausz továbbá elmondta, hogy kapcsolatuk szilárd alapokon nyugszik, és nem zárja ki, hogy a jövőbeli lépéseik közé tartozhat a családbővítés is. A páros tehát komolyan gondolkodik a közös gyermekvállaláson, és elképzelhető, hogy hamarosan újabb taggal bővülhet a család.

 

 

2024-09-17 10:12:34 - Mindenegyben Blog