MindenegybenBlog

ITT A FEKETELEVES! ERRE senki nem számított! Ilyen korlátozásokra számíthatunk, ha elkezdődik a negyedik hullám Magyarországon

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a szerdai Kormányinfón elmondta, jó eséllyel lesz új hulláma a delta variáns miatt a koronavírus-járványnak Magyarországon, és ez teljesen más lesz, mint az előzőek. A fertőzés leginkább azokat veszélyezteti, akik nem oltatták be magukat - írja a Femcafe.

Minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy negyedik hullámot is sikeresen átvészeljen az ország – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely elmondta, járványmatematikai modellek szerint valószínűleg a második hullámét sem érheti el majd a negyedik hullám csúcsa. A lehetséges szigorításokról a kormányinfón annyi hangzott el, hogy mivel az egészségügyi ellátórendszer minden további nélkül kibírja az újabb hullámot, nem kell más korlátozásokra számítani, mint ami tavaly ősszel vagy idén tavasszal volt. Az fordulhat elő, hogy ismét megkövetelik, hogy csak a védettségi igazolvány birtokában lehessen majd bizonyos helyekre bemenni.

 (Femcafe)

2021-07-09 20:15:10 - Mindenegyben Blog