Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A búcsú a villanyóráktól! 2024.AUGUSZTUS.01. napjától NEM KELL többé VILLANYÓRA! Ez a súlyos VÁLTOZÁS Neked is hatalmas pofon
Mindenegyben Blog - 2024. július 10. (szerda), 07:20

ITT A búcsú a villanyóráktól! 2024.AUGUSZTUS.01. napjától NEM KELL többé VILLANYÓRA! Ez a súlyos VÁLTOZÁS Neked is hatalmas pofon (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 10

Jó lenne ténylegesen, ha ezen monopóliumoknak, szolgáltatóknak megpiszkálnák a működését és megtiltanák, hogy a fogyasztókkal szemben azt a fenyegetési lehetőséget, hogy vitatott helyzetekben;HA NEM FIZETSZ, LESZERELJÜK

végre az ÁLLAM erőfölénnyel és joggal való visszaélésnek minősítené!

Hirdetés
[ ]

Nem csak azokról van szó, akik nem fizetik – a fentiek szerint, amúgy teljesen alaptalan, „feturbózott” módon kiállított számlájukat, – hanem azokról az esetekről beszélünk, amikor a multik, vagy a hatalmi pozícióból szolgáltató cégek téves, vagy rossz számlákat állítanak ki.

Történjen ez az általa kezelt mérőeszköz hibájából, vagy számlázási hibából. Ezekben az esetekben nagyon gyorsan kicserélik a mérőket és másfél, két hónap múlva mikor megjön a számla csak akkor fedezhető fel a “túlszámlázás” már nem tehetünk semmit, mert a leszerelt mérőket ezek a szolgáltatók nagyon gyorsan szétszedik, vagy átszerelik, így a fogyasztót meggátolják annak lehetőségétől, hogy bizonyítsa a mérő hibáját!Elgondolkodtató:

Mikor egy cégvezetés alap gondolata és mondata a következő:HA NEM FIZETSZ LESZERELJÜK, KIKAPCSOLJUK!

Meddig engedjük zsarolni magunkat a multiktól, monopóliumoktól? Mikor lesz az, hogy ők ténylegesen a Fogyasztókat kiszolgáló szolgáltatók lesznek nem pedig kizsákmányolók!

Ha egyetértesz ezekkel a gondolatokkal akkor küldd tovább, hogy minél többen elolvassák!

 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés