MindenegybenBlog

Istenes Bence a színfalak mögött omlott össze, és tört ki zokogásban

Istenes Bence a színfalak mögött omlott össze, és tört ki zokogásban

Már régóta terjed a hír, hogy Istenes Bence és Csobot Adél házassága megromlott, mert a sok vita, a műsorvezető erős féltékenysége elidegenítette őket egymástól. Nem tagadták, hogy vannak gondjaik, de úgy látszik, sikerül helyrehozniuk a kapcsolatukat.

Istenes Bence és Csobot Adél is széthullott családban nőttek fel, ezért különösen fontos nekik, hogy a gyerekeik, a 7 éves Nátán és az 5 éves Ádin a szüleik mellett nőjenek fel. Sokat harcoltak a kapcsolatukért, főleg akkor, amikor Csobot Adél a TV2 Dancing with the Stars című műsorában szerepelt, és a párja nagyon féltékeny volt rá. Istenes Bence nagyon féltékeny volt a TV2 műsora miatt

Forrás: TV2

"Amikor tavaly Adél táncolt, én teljesen kikészültem. Olyan féltékeny voltam, mint még soha az életemben. Tudtam, hogy ez valójában nem a táncról és nem a táncpartneréről szól: ez rólam szól. Csak már olyan erősen szembesített vele az élet, hogy ezen neked dolgoznod kell.

Bennem volt valami olyan gyomorból jövő idegesség és agresszió, amikor felmerült ez a féltékenységi téma.

És elkezdtem ezen nagyon határozottan dolgozni" - mondta később Istenes. Az El Caminón is járt, ami után teljesen más szemszögből nézi a kettejük szerelmét, mint korábban – erről szintén a saját beszélgetős internetes műsorában beszélt.

“Rájöttem: ha ő jól érzi magát, az a nőiesség, amit belőle kicsal, hozzám kerül vissza. Úgymond én is részesülök abból, ha ő jól érzi magát. Ha én őt elengedem, nem visszatartom, és azt gondolom, hogy akkor őt megtartom, ha senki sem látja, senki nem ér hozzá, mert akkor az enyém. Hanem elkezded elengedni, hogy: Nézd, menj! Úgyis hozzám térsz vissza… Ha hozzám térsz vissza, akkor van meg igazán az a kötődés, és azt a nőiességed fogod ide visszahozni” - magyarázta.

[LAPOZAS]

Vidéken kezdenek új életet

Úgy látszik, sikerült rendbe tenniük kettejük kapcsolatát, amin mindketten rengeteget dolgoztak, de a nyilvánosság számára akkor vált világossá, hogy szent a béke, amikor közösen bejelentették: vidékre, a Balaton-felvidékre költöznek. Istenes Bence és Csobot Adél új életet kezdenek vidéken

A közös házon és a gyermekeken kívül a közös munka is összeköti őket, hiszen együtt dolgoznak az erősen felújítandó ingatlanon - írja a hot! magazin.

2023-11-15 12:20:27 - Mindenegyben Blog