Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Internetezők figyelem! Ha nincs megelégedve az internet sebességével, akkor ide tegye át a routert és kétszer gyorsabb lesz a net!
Mindenegyben Blog - 2017. november 01. (szerda), 19:28

Internetezők figyelem! Ha nincs megelégedve az internet sebességével, akkor ide tegye át a routert és kétszer gyorsabb lesz a net! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 01

N vagy AC típusú vezeték nélküli eszközök

A legújabb technológia ezen a téren a 802.11ac, bár ezt a kapcsolatot egyenlőre nagyon kevés eszköz képes kezelni. Az N típusú már jobban elterjed, ilyenkor erősebb a jel és az adatforgalom.

G típusú vezeték nélküli eszközök:

Hirdetés
[ ]

Hogyha egy régi számítógépen vagy olyan eszközzel szeretnél kapcsolódni, ami nem támogatja az N típus, akkor a G szabványt fogod tudni használni. Ennek a kapcsolatnak a maximális sebessége 54Mb/s. Mivel modemjeink az N típust használják, a G típusú eszköz probléma nélkül kezelni fogja a G szabványú kapcsolatot, illetve ha több ilyen eszközzel csatlakozol, akkor azok is a maximális sebességet fogják tudni használni 300 Mb/s-ig.

Forrás : upc.hu

Több router használatakor, kapcsold be a “Bridge mode”-ot:

saját router beüzemelése esetén, ha az eszköz a modemünk mellett kerül elhelyezésre, akkor érdemes a modem felületén beállítani, hogy a készülékünk úgynevezett “Bridge mode”-ba működjön (ilyenkor kikapcsolásra kerül a modemben működő router), ezáltal javítva a vezeték nélküli kapcsolatot. A Bridge mode-ban eszközünk, csak internetes (Ethernet) kábelen keresztül tudja biztosítani az internetet.palyazatinfok.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés