Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
INDUL az országos razzia HÉTFŐN! MILLIÓS BÍRSÁGOT KAPHAT, AKINEK A KERTES HÁZÁNÁL, HOBBI TELKÉN EZT TALÁLNAK A RAZZIA SORÁN —>>>
Mindenegyben Blog - 2019. június 03. (hétfő), 17:59

INDUL az országos razzia HÉTFŐN! MILLIÓS BÍRSÁGOT KAPHAT, AKINEK A KERTES HÁZÁNÁL, HOBBI TELKÉN EZT TALÁLNAK A RAZZIA SORÁN —>>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 jún 03

Az eljárás során a mulasztó földhasználóval szemben minden esetben növényvédelmi bírságot kell kiszabni. A növényvédelmi bírság mértéke a parlagfűvel fertőzött terület nagyságától és parlagfűvel való fertőzöttség mértékétől függően 15 ezer forinttól 5 millió forintig terjedhet kül- és belterületen egyaránt.

Hirdetés
[ ]

Aki azt hinné, hogy az egész csak üres fenyegetés, annak ajánljuk figyelmébe a tavalyi szezon statisztikáit, amelyet a Pénzcentrum megkeresésére, még tavasszal küldött meg a hatóság:Belterületen: 69 esetben, összesen 9 517 175 forint értékben szabtak ki növényvédelmi bírságot. A legmagasabb összegű bírság pedig 5 millió forintra rúgott.Külterületen: 2837 esetben, összesen 133 262 567 forintnyi növényvédelmi bírságot szabtak ki. A legmagasabb összegű bírság pedig 1 210 000 forint volt.

KÉREM OSSZUK MEG, HOGY MINÉL TÖBB EMBER TUDJON RÓLA!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés