MindenegybenBlog

Ilyet még nem hallottál! Schobert Norbi az egész országot meglepte hangjával a Megasztárban, hatalmas fejtörést okozott a mentoroknak

Schobert Norbi hatalmas meglepetést okozott a Megasztár színpadán, amikor bemutatta énekhangját, amire senki sem számított. A híres fitneszguru fia, Ifjabb Schobert Norbi eddig leginkább szülei árnyékában élt, de most teljesen új oldalát mutatta meg a zenei világ felé fordulva.

A zsűri nem tudta mire számítson, amikor Norbi megjelent a színpadon, hiszen legutóbb a Sztárbox ringjében láthatták őt. Marics Peti humorosan meg is jegyezte: „Te most bokszolsz vagy énekelsz?” A zsűritagok közül Caramel és Marsalkó Dávid azonnal Norbi mellé álltak, míg Rúzsa Magdi és Papp Szabi inkább kritikusabbak voltak. A döntés végül Marics Peti kezébe került, aki tovább engedte Norbit a következő fordulóba, ezzel bizonyítva, hogy komolyan veszik az ő zenei próbálkozását.

Norbi nyilatkozatában elmondta, hogy szeretné, ha az emberek önálló tehetségként ismernék el, és nem csupán szülei révén. Fiatal kora ellenére sokat dolgozott az énektudásán, és most szeretne ezzel karriert építeni.

„Voltak benne hibák, de azt gondolom, hogy most egy teljes országot megleptél” – mondta Caramel, aki hozzátette, Norbi büszke lehet magára.

„Van benned rengeteg bizonytalanság, ebben az életkorban természetes dolog, nekem tetszik, hogy milyen alázattal állsz itt, tetszik a kisurágrzásod, adnék neked egy esélyt” – mondta Marsalkó Dávid a fiatal produkciójáról.

„Nagyon sokszor láttunk már olyan tehetségkutatókban, hogy többször jött vissza valaki az évek során, és volt olyan is, hogy valaki a harmadik-negyedik évében forrott ki valaki, hogy el tudott jutni a végéig” – mondta Marics Peti. „Legyünk merészek, és nézzük meg, hogy neked mit jelent az, hogyha mész még egy kört”

2024-09-23 06:10:27 - Mindenegyben Blog