MindenegybenBlog

Ilyen lesz az idei ősz: Meg­döb­bentő elő­re­jel­zés az idő­já­rás­ról

Az Ac­cu­weat­her me­te­o­ro­ló­giai por­tál három hó­na­pos elő­re­jel­zése na­gyon meg­lepő képet mutat a 2017-es őszi idő­já­rá­sá­ról!

Kíméletlen lesz a 2017-es őszi időjárás, legalábbis az Accuweather szerint. Az elismert meteorológiai portál 3 hónapos előrejelzése ugyanis azt mutatja: augusztus 31-én tényleg véget ér a nyár és hűvös, esős szeptembernek nézünk elébe.

Forrás: Accuweather.com
 

Októberben például csak az első napokban lesz 18 fok körüli nappali középhőmérséklet, ám a hónap közepétől tartós hideg és csapadékos ősz vár ránk. Novemberben pedig többször lesz 10 fok alatt a hőmérséklet, mint afelett. Ezeket nemcsak a nemzetközi portál, hanem hazánk ismert időjósa, Dávid Mihály is megerősíti,írja a ripost.hu

"Kora ősszel már nem számíthatunk strandidőre, ugyanis szeptember elsején egy hidegfront okoz lehűlést. Az első őszi hónap valóban ősziesnek ígérkezik. Aztán a folytatásban sem tér vissza a kellemesebb időjárás, a szépasszonyok nyara a jelek szerint egy az egyben elmarad, olyannyira, hogy az első őszi fagy október közepére várható, vagyis idén korábban kezdődik a tél a megszokottnál"

2017-08-28 10:21:47 - Mindenegyben Blog