Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így vehet most személyautót, újat vagy akár használtat ingyen pénzből. Ilyen talán még soha nem volt Magyarországon!
Mindenegyben Blog - 2017. október 31. (kedd), 20:59

Így vehet most személyautót, újat vagy akár használtat ingyen pénzből. Ilyen talán még soha nem volt Magyarországon! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 31

Lízingelni lehet a Skoda egyes modelljeit is 2,5 százalékos THM–mel, itt is nagy önerőre van szükség, legalább a bruttó vételár felét fel kell mutatni, ebben az esetben is roppant rövid a futamidő, ugyanis legfeljebb 24 hónap lehet, de figyelni kell arra, hogy itt is változó a kamatozás. A Volkswagent is lízingelni lehet csupán, 2,99 százalékos THM-mel . Itt viszont egy kicsivel nagyobb a mozgástér a magasabb THM-ért cserébe, ugyanis saját zsebből csak a vételár 20 százalékát kell kifizetnünk, a futamidőt is kitolhatjuk 84 hónapig is, és ebben az esetben is változó a kamatozás.

A Pénzcentrum által megnézett többi márkánál, csak magasabb THM-eket találtak: – a Magyarországon népszerű Suzuki esetében 6,49 százalékost – a Peugeot-nál 4 százalékost, – míg az Audinál 3,99-es THM-el találkozunk.

Hirdetés
[ ]

Érdekességnek számít, hogy egyedül a Peugeotnál vannak fix kamatozással is ajánlatok. Az Opel honlapján is körülnéztek, de itt nem találtak semmilyen finanszírozási ajánlatot.

Abban az esetben, ha valaki szeretne egy prémium kategóriás autót, akkor a Mercedesnél találhat kedvező ajánlatot, ahol jelenleg lízingelhetünk 5,11 százalékos THM-mel személygépkocsikat,szintén változó kamatozással. Ez kiváló ajánlat lehet, mert például a BMW-nél 9,05 százalékos THM-et találtnak. Az igaz, hogy a Pénzcentrum nem talált a BMW honlapján konkrét ajánlatokat, viszont a cég autóit finanszírozó Merkantil Bank honlapján már lehet kalkulációt is készíteni.

Hirdetés

Ha tájékozódunk, több olyan márkát lehet találni, ahol kedvező kamatozás mellett lehet autót lízingelni. Az a kockázat, hogy lényegében ezt csak változó kamatozás mellett lehet megtenni, és a futamidő alatt könnyen megugorhat a kamat mértéke. Természetesen mivel rövidek a futamidők, ennek kisebb az esélye, de mindenképpen óriási kockázatot jelent.

Ha nem szeretnénk lízingelni >> Személyi kölcsönből is vásárolhat autót, aki nem szeretne lízingelni, ebben az esetben nem fog senki találkozni sem 0 százalékos, sem 2,5 százalékos THM ajánlatokat kapni. Ennek pedig az az oka, hogy lízing esetében a finanszírozónál marad az autó tulajdonjoga, ezért természetesen kisebb a kockázata, mint például egy fedezetlen személyi kölcsönnél.

A Pénzcentrum azt is megnézte a kalkulátora segítségével, hogy hitelt autóvásárlásra milyen kamatok mellett vehetnénk fel. A kalkulációt 5 millió forintos személyi kölcsönre végezték, a maximális futamidővel, és 250 ezer forintnál magasabb jövedelmet vettek alapul.

Ezek alapján a következő ajánlatokat találták: • a Sberbanknál: a havi törlesztőrészlet 68 580 forint, míg a THM 7,57 százalék. • a Budapest Banknál: a havi törlesztőrészlet 77 173 . a THM 7,90 százalékos. • a CIB Banknál: a törlesztőrészlet 70 374 forint, a THM pedig 8,17 %.tamogatas.info

Kapcsolódó cikkünk
Kiderült, mikorl nyílik a szuperolcsó orosz üzletlánc, a MERE első boltja Magyarországon, és lehidalsz, milyen árak lesznek nyitáskor! Ezt nem hiszitek!

Kiderült, mikorl nyílik a szuperolcsó orosz üzletlánc, a MERE első boltja Magyarországon, és lehidalsz, milyen árak...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés