MindenegybenBlog

Így alakul az időjárás az elkövetkező napokban - Erre számíts, így tervezd a következő napokat

Országos előrejelzés: csütörtök reggeltől csütörtök éjfélig

Túlnyomóan borult lesz az ég. Sokfelé várható eső, zápor, keleten esetleg zivatar is kialakul. A legkevesebb csapadék a nyugati megyékben valószínű, másutt viszont nagy területen hullhat akár 20 mm-t meghaladó csapadékmennyiség. Az északnyugati szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8, 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12, 17 fok között alakul.

Országos előrejelzés: péntek

Az összefüggő felhőzet szakadozottá válik, kis területen rövid napos időszakok is lehetnek. Több helyen várható eső, amely napközben fokozatosan megszűnik. Az északnyugati szelet erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13, 18 fok között alaku-l-.

Országos előrejelzés: szombat

Rövid napos időszakok mellett erősen felhős lesz az ég. Szórványosan eső előfordulhat. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 20 fok között alaku-

Országos előrejelzés: vasárnap

Az erősen felhős periódusok mellett hosszabb-rövidebb napos időszakok is lesznek. Szórványosan eső, zápor egyaránt valószínű. Az északnyugati szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 20 fok között alakul.

Országos előrejelzés: hétfő

Az erősen felhős periódusok mellett hosszabb-rövidebb napos időszakok is lesznek. Szórványosan eső, zápor egyaránt előfordulhat (30-50% eséllyel). Az északi szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16, 21 fok között alakul.

Forrás : met.hu

 

2017-09-20 16:22:09 - Mindenegyben Blog