Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így alakul a sorsod 2021-ben a kínai horoszkóp szerint!
Mindenegyben Blog - 2021. július 08. (csütörtök), 17:50

Így alakul a sorsod 2021-ben a kínai horoszkóp szerint! (6. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 08

A családban és a szerelemben is az élet napfényes oldalát élvezheti. Csak arra kell vigyáznia, hogy betartsa, amit ígér. Adja meg szeret- teinek azt az érzést, hogy számíthatnak önre. 2021-ben leginkább akkor őrizheti meg a házi békét, ha magánélete legalább olyan súllyal esik a latba, mint a munkája. Természetesen nagyobb figyelmet szentelhet a munkájának, csak akkor mérlegelje: a nyereség megéri-e az áldozatot.

Tipp az évre: A következő hónapokban mindent elérhet, de vigyázzon, nehogy csak rövid távúak legye- nek a sikerei!

SHIH, A KUTYA

Legyen kész a kompromisszumokra

Alapeleme: föld, jang.

Hirdetés
[ ]

Az új év uralkodójának számos tulajdonsága bizonyára ismerős az ön számára. Például osztoznak a Bivallyal a hagyományos értékek iránti tiszteletben és az állhatatosságban. Ennek ellenére az elkövetkezendő hónapokban nem mindig értenek majd egyet. Elsősorban akkor gondol csúnyákat a Bivaly makacsságáról, ha a dolgai nem úgy alakulnak, ahogy szeretné.

Ha bizonytalan, inkább fogadja el azt az utat, amit mások határoztak meg önnek. Ne menjen fejjel a falnak, az energiáit inkább az alternatív megoldások kitalálására fordítsa. Ha akadályokba ütközik, mindig jusson eszébe, hogy a Bivaly alapvetően nem akar rosszat önnek. Így például, ha az áhított állást valaki más kapja meg, vagy máshol húzza a rövidebbet, bízzon benne, hogy ennél sokkal jobb lehetőség vár önre. 2021-ben nyugodtan elhiheti, hogy a képességei és a tehetsége birtokában mindig várja egy jó állás.

A házi béke legyen szent a következő hónapokban, ne zavarja meg semmi! Legyen kész a kompromisszumokra, és fogadja nyitottan a szerettei véleményét, senki ne érezze úgy, hogy uralkodni akar fölöttük.

Magánéletében a hosszabb ideje fennálló kapcsolatokat az a veszély fenyegeti, hogy beleszürkülnek a hétköznapok unalmába. Az év uralkodójának földi jellege miatt gyorsan kialakulhat az az érzés, hogy semmi nem történik. Gondoskodjon róla, hogy párkapcsolatát ne tegye tönkre a megszokás, és kis meglepetésekkel tartsa frissen a szerelmüket.

Tipp az évre: Kövesse a bevált utat, de figyeljen azokra az újdonságokra is, amelyekkel az út mentén találkozhat! 

HAHN, A DISZNÓ

Élvezi a meghitt közösséget

Alapeleme: víz, jin.

Hirdetés

Az elmúlt évben gyakran kellett próbára tennie a rugalmasságát. A társaságot igénylő Patkánynak köszönhetően sok új, érdekes ismeretségre tett szert. Hogy ezek közül melyik marad meg hosszabb távon is, az majd csak az új uralkodó idején mutatkozik meg. Ne szomorkodjon túlzottan, ha egy sokat ígérő kapcsolat nem állja ki a mindennapok próbáját! Az új év új lehetőségeket kínál majd önnek, nem utolsósorban ezért lesz kedvező 2021 a szorgalmas Disznónak.

Érzelmileg és a családi kapcsolataiban a Föld- Bivaly boldog és meghitt időszakot hoz önnek. Az érezhetően lelassult tempó nagyon is megfelel az igényeinek, és 2021 nemcsak az ünneplésre ad majd bőségesen alkalmat, hanem gondolatai rendezésére, a meditációra is.

Biztos alapokra támaszkodva, újragondolhatja szakmai és egyéb ambícióit. Előfordulhat, hogy sürgető vágyat érez arra, hogy alapvetően megváltoztassa az életét. De ne feledje: elégedettségének és boldogságának kulcsa az otthonában rejlik. Teremtsen hát magának és társának igazi meleg fészket, stabil bázist annak érdekében, hogy tervei megvalósításán nyugodtan dolgozhasson. Így a szerelemben is több bizalomra, gyengédségre és melegségre számíthat.

Stabil alapokkal nyugodtan nézhet a jövőbe a hivatása területén is, és a következő hónapokban a szokottnál kicsit többre is vállalkozhat. 2021-ben a Bivaly támogatását élvezve sem számíthat áttörést jelentő nagy kiugrásra, azonban kisebb, jó lépésekkel megelőzheti riválisait.

Tipp az évre: Az otthon biztonságát ne vegye teljesen természetesnek, önnek is tennie kell érte! 

Ha hasznos volt számodra az előrejelzés akkor oszd meg másokkal is! Ha elég megosztás összegyűlik több ilyen témájú cikket írunk majd nektek.:)

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés