Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így alakul a sorsod 2021-ben a kínai horoszkóp szerint!
Mindenegyben Blog - 2021. július 08. (csütörtök), 17:50

Így alakul a sorsod 2021-ben a kínai horoszkóp szerint! (5. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 08

WEI, A KECSKE

Megerősítheti a pozícióját

Alapeleme: föld, jin.

Még ha az új év uralkodója a kínai állatövi jegyek szerint teljesen szemben áll is a Kecskével, ez utóbbinak nincs oka aggodalomra. Az oppozíciónak 2021-ben megvannak a maga komoly előnyei.

Első pillantásra a szelíd és szerény Kecskének semmi esélye az erős Bivallyal szemben. Ám ha egy kicsit jobban odafigyelünk, észrevehetjük, hogy a Kecske mozgékonyabb, és ennek köszönhetően a látszólag kilátástalan helyzetekből is képes kihozni a legjobbat.

A látszólagos akadályok, amelyekkel szembetalálja magát, nem térítik le az útjáról, sokkal inkább a javára szolgálnak. Például arra ösztönzik, hogy befelé nézzen, és átgondolja, vajon a tetteit a saját vagy embertársai érdekei motiválják. 2021-ben azon dolgozhat, hogy a saját céljait és azok megvalósítását helyezze előtérbe. A Föld-Bivaly támogatásával erre meg is lesz minden esélye. Legföljebb az igen erőteljes jin-föld elem állhat az útjába, amely az év uralkodóját kíséri. Mivel ez azonos a Kecske elemével, a szokottnál is hajlamosabb úgy érezni, hogy embertársai érdekeit a sajátja elé kellene helyezni. Azonban minden együttérzése ellenére se feledkezzen meg arról, hogy spórolnia kell az erőtartalékaival. Aki mindig többet ad, mint amennyit kap, az előbb-utóbb kimerül.

Hirdetés
[ ]

Hivatása területén a következő 12 hónapban nem számíthat komoly előrelépésre. Talán vigaszt nyújt, hogy a konkurencia helyzete sem rózsásabb.

Tipp az évre: Ne adja fel túl hamar! A siker eléréséhez a türelem és a kitartás most a legjobb módszer.  

A lényeges dolgokra koncentráljon

Alapeleme: fém, jang.

Az elmúlt 12 hónapban remélhetőleg jól kitombolta magát, mert a Bivaly uralmának kezdetével véget ér az ártalmatlan kalandozások időszaka. Az új uralkodó eredményeket vár. Ezért egyáltalán nem értékeli, ha a mozgékony Majom egyszerre több esküvőn is táncol. A következő hónapokban tehát egyértelműen a feladataira kell koncentrálni, különösen azokra, amelyekben biztos siker várható.

Sok Majom megtapasztalja majd, hogy a főnöke, a társa vagy akár a szülei megszidják, és arra ösztökélik, hogy “értelmesebb” dolgokkal töltse az idejét. Minden ügyességére szüksége lesz, hogy ezekkel a támadásokkal szemben megvédelmezze a saját álláspontját. A vonzerő és a szép szavak önmagukban nem sokat érnek a Bivallyal szemben. 2021-ben annak jutnak jobb kártyalapok, aki hatékonyan dolgozik.

Elsősorban a munkahelyén tartsa szem előtt az igazán fontos dolgokat, és ne engedje, hogy elkalandozzon a figyelme. Ne sajnálja az időt arra, hogy elemezze a munkahelyén és a magánszférájában betöltött szerepét – lehetőleg semleges nézőpontból.

Hirdetés

A szerelem területén a Föld-Bivaly évében elsősorban az állhatatosság a jelszó. Az legyen tehát a célja, hogy tartós kapcsolatait megőrizze, és méltó maradjon a bizalomra. Éreztetnie kell, hogy partnere mindenkor támaszkodhat önre, és ne adjon okot az indokolatlan kifogásokra. Ez esetben szeretetteljes figyelemben lehet része, és kellemes időszak vár önre.

Tipp az évre: Koncentrálja a figyelmét, térjen a lényegre és ne pazarolja el az energiáit!

YU, A KAKAS

Tekintélyt szerez

Alapeleme: fém, jin.

A Bivallyal 2021-ben olyan szereplő lép a színpadra, aki elsősorban pontosságot és lelkiismeretességet próbál kényszeríteni a többiekre. Nem csoda, hogy a Kakas élete minden területén viszonylag kevés ellenállással találkozik majd a következő tizenkét hónapban. Míg az elmúlt évben időről időre meg kellett küzdenie az eleven Patkánnyal, addig a mostani év uralkodójától olyan erős hátszelet kap, amilyet már régóta vár.

Főleg a hagyományos értékek iránt elkötelezett Kakasok számíthatnak arra, hogy meg- növekszik a tekintélyük. Az év uralkodójának föld eleme támogatja a Kakas fém elemét, így teljes lendülettel és magabiztossággal vetheti bele magát a munkába. Ugyanakkor ne engedjen minden kísértésnek, nem kell minden divatnak azonnal a követőjévé válni. Elképzeléseit ezúttal a régi, jól bevált alapokon jobban meg tudja valósítani.

Hivatásában 2021 során kiváló eredményeket ér el, olyanokat, amelyek hosszú távon is éreztetik hatásukat. A pénzügyekben is elsőbbséget élvez a biztonság a rövid távú nyereséggel szemben.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés