Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így alakul a sorsod 2021-ben a kínai horoszkóp szerint!
Mindenegyben Blog - 2021. július 08. (csütörtök), 17:50

Így alakul a sorsod 2021-ben a kínai horoszkóp szerint! (4. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 08

A Sárkánynak most lassítani kell a tempón, hiszen általában nagy lendülettel éli az életét, és a Bivaly-féle lassúság nem igazán a kedvére való. Ez az apátia azonban nem tart sokáig, hiszen az év új uralkodója végül is jót akar. Előbb-utóbb a Sárkány is felismeri, hogy a Bivaly óvatosságából neki is sok előnye származik. De ne engedje, hogy a mások által felállított bürokratikus akadályok vagy szabályok elkedvetlenítsék! Szemlélje inkább lazán az eseményeket, a végén úgyis eljut oda, ahová akar, mert az új uralkodó a céltudatosságáról ismert.

A szerelem mezején hadakozó Sárkányok is észre fogják venni, hogy az ellenkező nem képviselőit nem olyan könnyű meghódítani, mint az előző évben. Jobban meg kell tehát magukat erőltetni, ha imádottjukat meg akarják nyerni. Viszont a Bivaly évében tartósabb boldogságra számíthatnak, mint a flörtölős Patkány idején.

Tipp az évre: Inkább lépjen egyet vissza, úgy is célhoz ér, és ne adja ki magát!

SZE, A KÍGYÓNAK KÜLÖNLEGES DOLGOKAT TARTOGAT A KÍNAI HOROSZKÓP 2021-BEN

Támogatásban lesz része

Alapjegy: föld, jang.

Hirdetés
[ ]

A Kígyó számára 2021 újra olyan év, amikor a dicsőség fényében sütkérezhet. Az elmúlt évben sokszor kellett hadakoznia az erőteljes Patkánnyal, de a Bivaly személyében az állatövnek most egy olyan képviselője vette át az uralmat, akivel a Kígyó igen jó kapcsolatot ápol. Közös bennük a szilárdság, a fix bázis megteremtésének az igénye.

Vége a kiszámíthatatlan időknek! 2021 több stabilitást és biztonságot hoz az életükbe, mint korábban. Ez egyidejűleg azt is jelentheti, hogy jobban fog kötődni egy bizonyos helyhez és bizonyos emberekhez, persze ha teljesen ki tudja használni a Bivaly adta lehetőségeket. Ugyanakkor senki nem várhatja el öntől, hogy olyan döntést hozzon, ami egyáltalán nincs ínyére. Főleg a szerelmi életében várhatja, hogy egyértelmű állásfoglalásra kényszerítik. Ne titkolja, hol és kivel érzi magát biztonságban ezekben a viharos időkben, mutassa ki teljesen nyíltan az érzelmeit.

A munka és az anyagiak területén a Kígyó rózsás kilátásokkal számolhat. A Bivaly igen szorgalmas, és ha ez párosul a Kígyó pontosságával, az eredmény nem várat sokáig magára. Előfordulhat, hogy a munkahelyén is egyértelmű állásfoglalásra kényszerítik.

A következő 12 hónapban lesznek olyan helyzetek, amikor jó lelkiismerettel hozhat hosszú távon is kedvező döntéseket.

Tipp az évre: Ragaszkodjon a véleményéhez és az érzéseihez! Az őszinteséggel eléri azt a támogatást, amire már régóta vár.

WU, A LÓ

Megszervezi a mindennapjait

Alapelem: tűz, jang.

Hirdetés

Ha már elfáradt attól az erős ellenszéltől, amely az elmúlt hónapokban az arcába fújt, most egy kicsit fellélegezhet. Bár a Bivaly nem feltétlenül a Ló legjobb barátja, legalább kölcsönös tiszteletet éreznek egymás iránt, és jól tolerálják a másikat.

2021 egészen biztosan nem az az év, amikor megalkuvások nélkül valóra válthatja a terveit. Ha azonban hajlandóságot mutat arra, hogy az első pillantásra triviálisnak tűnő, mindennapi problémáknak szenteljen több figyelmet, akkor senki nem gördít majd akadályokat az útjába.

A Bivaly nem véletlenül számít lelkiismeretes és hatékony munkaerőnek. Minél jobban alkalmazkodik az ő munkamódszeréhez, annál több eredményt ér majd el az elkövetkező hónapokban.

A Ló függetlenség és szabadság utáni vágyával az új év uralkodója nem tud mit kezdeni. Számára ugyanis sokkal inkább a stabilitás és az állhatatosság fontos. Ezért sok Ló úgy érezheti, hogy 2021-ben túl sok kompromisszumot kell kötnie, és hogy a saját elképzelései valóra váltásával nem halad kellőképpen.

A Föld-Bivaly pontosságának azonban megvannak a maga előnyei: ha jobban odafigyel, kevesebb részlet kerüli el a figyelmét. Ennek köszönhetően az év végére mindenképpen eléri a célját. Ha pedig 2010-ben átveszi az uralmat a Tigris, akkor végképp megvalósíthatja mindazt, amiről az idén le kell mondania.

A szerelemben is tapasztalni fogja: egyedül nem megy. Társával közösen nagyobb eredményekre képes, de csak akkor, ha tudnak egy irányban haladni.

Tipp az évre: Merjen egy kicsit többet, de számoljon a lassabb tempóval!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés