Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így alakul a sorsod 2021-ben a kínai horoszkóp szerint!
Mindenegyben Blog - 2021. július 08. (csütörtök), 17:50

Így alakul a sorsod 2021-ben a kínai horoszkóp szerint! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 08

Alapelem: fa, jang.

Alig szokott hozzá az újfajta szabadsághoz, kreatív korszaka már véget is ért. A Patkány személyében 2020-ban olyan partnere volt, aki támogatta nemcsak ambiciózus elképzeléseiben, hanem önmaga megtalálásában is.

Az új uralkodóval azonban ennek az időszaknak vége szakad. Emiatt úgy érezheti, némiképp háttérbe szorul, és törekvései akadályokba ütköznek. Ez elsősorban a Bivaly konzervatív természetével magyarázható. Ugyanakkor az erős jin-föld energia a megtartásra és a megőrzésre helyezi a hangsúlyt.

Ha elhatározta, hogy szembenéz a felmerülő problémákkal, akkor megerősödik majd az elkövetkezendő hónapokban. Fontos azonban, hogy mindig keressen támogatókat. Az állatok királya sem oldhat meg mindig mindent egymaga.  

Hirdetés
[ ]

A diplomáciának és a tapintatosságnak főként a munkájában veszi hasznát. Ezek a képességek nem tartoznak az alapvető tulajdonságai közé, mégis meg kell mutatnia a finomabbik arcát is. A makacs és keményfejű Bivallyal szemben ugyanis nem sokra megy puszta ordítozással. Az értelmes és nyugodt eszmecsere ellen azonban senkinek nem lehet kifogása 2021-ben.

Szerelmi ügyekben is jobban kell törekednie a kompromisszumra, élete párját ne nyomja agyon saját életstílusával. Találjanak közös platformot, ahol egyetértésre jutnak, olyan elfoglaltságot, amelyben mindketten örömüket lelik. 2021 jó év arra, hogy szilárd alapot teremtsenek a tartós és harmonikus kapcsolatoknak.

Tipp az évre: Néha jobban járunk, ha nem fitogtatjuk az erőnket. Engedjen másokat is szóhoz jutni! 

MAO, A NYÚL

Döntenie kell

Alapelem: fa, jin.

Vajon hányszor kellett az elmúlt évben átugornia a saját árnyékát, és másképp viselkednie, mint ahogyan valójában érzett? Szelíd és intuitív lényével az új év uralkodója sem feltétlenül tud mindig mit kezdeni. Elődjével ellentétben a Bivaly azonban nem kényszeríti túlzottan az előrehaladásra, feltéve, hogy a Nyúl nem téveszti szem elől a kötelezettségeit.

Az erőteljes jin-föld miatt nem kell aggódnia a következő hónapokban, mivel az olyan tulajdonságokat képvisel – például az anyai gondoskodás -, amelyek öntől sem esnek távol. Aki tehát elégedett a családi és munkahelyi helyzetével, az 2021-ben hátradőlhet a székébe, és alávetheti magát a Föld-Bivaly hatásának. Ám azoknál a Nyulaknál, akik változtatni akarnak, másképp áll a helyzet. Az év uralkodójának a segítségével eljutnak egy kritikus pontra, amikor választaniuk kell: továbbra is élvezik a meleg családi fészket, vagy karriert csinálnak?

Hirdetés

Egy, a munkájukat érintő döntés nagyon megszilárdíthatja a pozíciójukat, és magasabbra emelheti őket a társadalmi ranglétrán. Ennek azonban nagy valószínűséggel meg kell fizetni az árát a magánéletükben, a másik városba való költözködés csak egy a lehetséges következmények közül.

Aki azonban 2021-ben úgy dönt, hogy inkább a partnerét és a családját állítja az élete középpontjába, az a Bivalytól több biztonságot, elégedett életet és több személyes boldogságot kaphat. Mindenképpen megéri tehát alaposan mérlegelni.

Tipp az évre: Ne engedje, hogy túlságosan erősen befolyásolja a jin-föld ereje. A Bivaly évében is nyugodtan gondoljon saját magára!

Több időt nyerhet

Alapelem: föld, jang.

A Patkány a maga kreatív ötleteivel nagyon az ön ízlése szerint való volt. Segítségével a fantáziája valósággal szárnyalhatott az elmúlt tizenkét hónapban. Most csak abban reménykedhet, hogy az elmúlt évet nemcsak élvezte, hanem némi tartalékot is képzett. Akinek eddig nem sikerült semmit felhalmozni, az nem túl sokat várhat a Föld- Bivalytól. Az új év uralkodója a támogatását inkább a már beindult vállalkozásokhoz adja.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés