Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így alakul a sorsod 2021-ben a kínai horoszkóp szerint!
Mindenegyben Blog - 2021. július 08. (csütörtök), 17:50

Így alakul a sorsod 2021-ben a kínai horoszkóp szerint! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 08

TZE, A PATKÁNY

Eredményekre számíthat

Alapelem: víz, jang.

Az elmúlt tizenkét hónapban észrevehette, milyen kiváló lehetőségeket kínál az élet, most annak érkezett el az ideje, hogy döntéseket hozzon. Sajnos nem minden jó ötlet valósul meg. A tűnődő Föld-Bivaly segítségével ezért most az a feladata, hogy kiválogassa az ocsú közül a tiszta búzát.

A következő hónapokban koncentráljon inkább kevesebb dologra, akkor a siker nem marad el. A Bivaly és a Patkány a kínai állatöv jó párosítása: a Patkány jobbnál jobb ötletekkel áll elő, a Bivaly pedig azok megvalósításáról gondoskodik. Ebből a Patkányoknak csak előnyük származhat. Nem számít, mennyire rögös utat kell végigjárniuk, az év uralkodója elmozdítja az akadályokat az útból.

Hirdetés
[ ]

A szerelemben törekedni kell a tartós kapcsolatok kialakítására. Akinek most sikerül megtalálni az igazit, az még sokáig élvezheti a szeretetteljes és beteljesedett partnerkapcsolat előnyeit. Annak pedig, aki még keresi a párját, 2021-ben jó esélye lesz arra, hogy meg is találja. Ennek azonban az a feltétele, hogy kész legyen elköteleznie magát, a röpke szerelmi kalandokhoz az év uralkodója nem nyújt támogatást.

A munkahelyén minden szempontból kedvező kilátásokra számíthat, amennyiben hajlandó követni a Bivaly nyugodt tempóját. Lelkiismeretessége és pontossága mindenkinek csak a javára válhat.

Tipp az évre: A lényeges dolgokra koncentráljon, túl sok energiát ne pazaroljon légvárak építésére!  

KIU, A BIVALY

Ne engedje, hogy becsapják

Alapelem: föld, jing.

Hirdetés

Az elmúlt évben valószínűleg elhagyta a járt utat, és új ösvényekre lépett. Lássa be, néha kimondottan jól érezte magát. Ha véget is ért a Patkány éve, ez nem azt jelenti, hogy a Bivalynak fel kell hagyni a kalandozásokkal, és visszatérni a biztonságos istállóba. Sokkal inkább számíthat arra, hogy új vágyak rajzolódnak ki előtte a horizonton.

A Föld-Bivaly jóvoltából olyan erőt tudhat maga mellett, amelynek segítségével minden kocsit képes kiragadni a sárból, feltéve, hogy mindenki egy irányba húz. Az év uralkodójának erőteljes föld-energiája azonban inkább fékezőleg hat a Bivalyra. Főleg abban az esetben esik majd nehezére kitörni a mindennapok megszokásából, ha 2020-ban túlzottan is maga mögött hagyta a régi, bevált dolgokat. Tanácsos megőriznie a Patkány megújító energiáját, és mozgásban maradni.

A szerelemben és a partnerkapcsolatokban az olyan konzervatív értékek kerülnek előtérbe, mint az állhatatosság  és a hűség. Mindez alapvetően megnöveli a magányos Bivalyok esélyeit a másik nemnél. 2021-ben tehát semmi nem áll a tartós kapcsolat kialakulásának útjában.

Hivatásában próbálja meg a már megszerzett pozícióit megerősíteni. A magasabb státuszban lévők jó, ha tudják, akkor képesek elérni a céljaikat, ha ősi ösztöneikre, legbensőbb értékeikre támaszkodnak. A Bivaly a felmerülő problémákat könnyen megoldja, és a kritikát is jól tudja kezelni, mindennek köszönhetően kiváló teljesítményt nyújt.

Tipp az évre: Az év uralkodója arra készteti, hogy a helyzetét stabilizálja. De nem várja azt, hogy minden innovatív elképzelését befagyassza! 

YING, A TIGRIS

Diplomatikus magatartással előrejut

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés