Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Igényes és filléres strand, eldugva a tömeg elől! Ejha! Ez az ország legolcsóbb termálfürdője! CSAK 650 forint a napijegy! Reumás betegségek, egyes bőrbetegségek és nőgyógyászati problémák esetén csodás!
Mindenegyben Blog - 2024. május 06. (hétfő), 08:25

Igényes és filléres strand, eldugva a tömeg elől! Ejha! Ez az ország legolcsóbb termálfürdője! CSAK 650 forint a napijegy! Reumás betegségek, egyes bőrbetegségek és nőgyógyászati problémák esetén csodás! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 06
Balneoterápiás, reumatológiai, ortopédiai szakrendelés, fizioterápia részleg is van a tömegturizmustól mentes, családias és nyugodt békési fürdőben, ahol merülő-, termál-, tan- és úszómedencét is kipróbálhatunk a gőzkabin és a finn szaunák mellett.

Hirdetés
[ ]

Hirdetés

Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő

Békés Uszoda

A Békés Uszodában többféle medence és szolgáltatás biztosítja a vendégek kikapcsolódását, úszómedence, termálmedence, télen is használható kültéri medence, több beltéri gyógymedence, hideg vizes medence, illetve szauna, gőzkabin is található a komplexumban.
Békés Uszoda

Árpád Gyógy- és Strandfürdő

Békéscsabán, a Jázmin Egészségcenter a szabadtéri, télen részlegesen fedett termálmedencékkel, az uszoda a lelátóépülettel egész évben fogadja a vendégeket. 2 beltéri jakuzzijában, gyógymedencéiben élvezetes lesz a pihenés, amit majd egy kiadós szaunázás követhet.
Árpád Gyógy- és Strandfürdő

Gyulai Várfürdő

Aquapalota részlegében számtalan élményelem, sodrófolyosó, víz alatti masszázsok, gejzírek, gyerek-, ugrómedencék, csúszdák, kül- és beltéri gyógymedencék, hatalmas szaunavilág várja a szórakozni vágyókat, akik 5 finn, 1 krio szauna, 3 infrakabin, 2 gőzkabin, 1 aromakabin közül választhatnak.
Gyulai Várfürdő

Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Több mint hatezer négyzetméter tömény szórakozás, vízi élményelemek tucatjai fogadják az aktív kikapcsolódásra, vidám családi programokra érkezőket az orosházi fürdőben, mely 2018-ban elnyerte Az Év Feltörekvő Fürdője címet Az Év Fürdője közönségszavazáson. Összesen 17 medencét kell kipróbálnunk, ha mindbe csobbanni szeretnénk, és a szaunaparkot sem érdemes kihagyni.
Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Rózsa Fürdő

Tótkomlóson télen is úszkálhatunk a szabad ég alatt, valamint 3 fedett medence is rendelkezésünkre áll a szaunák mellett. De aki gyógyulni érkezik, hidro-, balneo-, mechano- és elektroterápia közül választhat. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés