Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Idén ősztől Új támogatást kapnak a családok. Minden hónapban rendszeresen 8 ezer forint értékű ételcsomagot kapnak az 1,2,3,4,5 gyermekes családok!
Mindenegyben Blog - 2017. október 02. (hétfő), 11:44

Idén ősztől Új támogatást kapnak a családok. Minden hónapban rendszeresen 8 ezer forint értékű ételcsomagot kapnak az 1,2,3,4,5 gyermekes családok! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 02

Czibere Károly hangsúlyozta, uniós forrásból 34 milliárd forint áll rendelkezésre a rászoruló embereket segítő programra, ennek az első eleme volt a tavaly decemberben kezdődött, 4 milliárd forintos keretösszegű, a  hajléktalanok meleg ételhez jutását segítő projekt.

A következő lépés a hátrányos helyzetű családokban nevelkedő gyermekek segítése lesz, ennek érdekében a kormány az elmúlt években jelentősen bővítette a gyermekétkeztetés rendszerét.

Hirdetés
[ ]

Hat év alatt szinte minden gyerek ingyen étkezik a bölcsődében és az óvodában, emellett a nyári szünetben is igényelhetik a rászoruló gyermekek szülei az ingyenes étkeztetést – jelezte az államtitkár. Közölte, a 2010-es 29 milliárd forinttal szemben jövőre 79 milliárd forintot fordít a kormány a gyermekétkeztetésre, vagyis háromszorosára emelte az e célra szánt költségvetési forrást a kabinet.

 

Az uniós programba főként azok a rászoruló gyermekek kerülhetnek be, akik családja nem tud élni az intézményes gyermekétkeztetési rendszerben lévő lehetőségekkel – tette hozzá Czibere Károly. Filep Sándor, Vásárosnamény Fidesz-KDNP-s polgármestere az eseményen elmondta, keddtől összesen 83 ételcsomagot osztanak ki a kistérségben élő rászoruló családok számára.

A beregi város önkormányzata és a kistérségi társulás a már működő gyerekesély-iroda mellett a nemrégiben felépült bölcsődével is segíti a kistérségben élő gyermekes családokat.

Forrás : hirado.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés