MindenegybenBlog

Hoppá!!! KIDERÜLT! Ez a 3 gyönyörű nő is BERKI menyasszonya volt, de az egyik úgy megbánta, hogy beszélni sem hajlandó róla! ISMERED!!!

Miután Kamarás Iván elhagyta Kapócs Zsókát, a színésznő Berki Krisztiánnal szűrte össze a levet. Kapcsolatuk nem tartott sokáig, de az a pár hónap pont elég volt arra, hogy Berki eljegyezze Kapócsot. A színésznő viszont Hódival szemben jóval hamarabb rájött, hogy szíve választottja tojik a családra, így hamar kidobta. Azóta pedig úgy megbánta az egész affért, hogy beszélni sem hajlandó róla. -írja a https://velvet.hu/

Kapócs előtt gyűrűs menyasszonya volt Berkinek Oszter Alexandra is, aki szintén egy hatalmas fekete foltnak tartja az életében a volt focivezért. Szakításuk után hat évvel a színésznő úgy nyilatkozott, igazából neki csak ágyba bújni kellett Berki Krisztián.

A Jóban Rosszban volt színésznőjét Berki SMS-ben szedte fel, és a jól bevált forgatókönyv szerint a faszi menyasszonya is lett. Összetartozásukat tetoválásokkal fejezték ki, amit a szakítás után Szabó Zsófi alig bírt eltávolíttatni. Azóta a sorozatszínész is érzi, mennyire ciki felvállalni Berkit.

Itt a teljes cikk!

2019-09-28 13:05:46 - Mindenegyben Blog