Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
HOPPÁ!! Döbbenetes dolgot árult el a magyar virológus! EZÉRT FONTOS, hogy meglegyen Magyarországon a 6 MILLIÓ BEOLTOTT! >>>
Mindenegyben Blog - 2021. május 29. (szombat), 13:15

HOPPÁ!! Döbbenetes dolgot árult el a magyar virológus! EZÉRT FONTOS, hogy meglegyen Magyarországon a 6 MILLIÓ BEOLTOTT! >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 29

„A beoltottak biztonságban vannak”

A jelenlegi koronavírus változatok már nem tudnak betegséget okozni az oltottakban. „A beoltottak biztonságban vannak. A vakcinák védenek az eddigi mutációk ellen. A fertőzések számának csökkenése azonban még nem jelenti azt, hogy a koronavírus ne lenne veszélyes azokra, akik nincsenek beoltva” – figyelmeztet a szakember, éppen ezért mindenkit arra buzdít, hogy ne halogassa az oltást és válasszon a rendelkezésre álló vakcinákból. Rusvai Miklós kitért azokra is, akik már be vannak oltva, de rizikócsoportba tartoznak, krónikus betegséggel sújtottak, vagy idősek. Őket továbbra is óvatosságra inti. „Az ő esetükben a biztonság kedvéért lehet, hogy még szükség lesz zárt terekben a maszkok használatára, a távolságtartásra, bizonyos korlátozások betartására.”

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés