MindenegybenBlog

Hihetetlen Várkonyi Andrea vett egy nagy mély levegőt ,majd kijelentette: ő a legokosabb és legkivételesebb felső 1%-ba tartozik! ÉLŐ egyenes adásban mondta ki 10 millió magyar arcába

Várkonyi Andrea nemrég élő adásban jelentette ki, hogy az intelligencia legfelső 1%-ába tartozik, és nem félt ezt nyíltan közölni a magyar nézőkkel. A népszerű műsorvezető a Mokka című műsorban osztotta meg, hogy eleinte tartott az IQ-teszt kitöltésétől, de végül maximális eredményt ért el. A Mensa-teszten is remekelt, ahol mindössze 40 perc alatt oldotta meg az egyórás feladatsort, és így hivatalosan is a Mensa-tagok közé került, ami az intelligencia felső 2%-át képviselő emberek csoportja.

A bejelentés sokakat meglepett, hiszen Várkonyi nem csak az intelligenciájáról tett büszke kijelentést, de az interjú során azt is kifejtette, hogy különlegesebbnek és intelligensebbnek érzi magát másoknál. Az interjú után többen is véleményt formáltak erről a kijelentésről, amely sokakat megosztott.

Az eset különösen nagy visszhangot váltott ki, mivel Várkonyi Andi házassága az ország egyik leggazdagabb emberével, Mészáros Lőrinccel szintén sok figyelmet keltett az elmúlt időszakban. Sokan úgy vélik, hogy önbizalma a házassága és társadalmi státusza miatt is megnőtt, míg mások úgy látják, hogy kijelentései némi szerénységgel jobban elfogadhatóvá tették volna.

Az ominózus interjú valóban sok kérdést vetett fel a nézők körében, akik különbözőképpen reagáltak Várkonyi kijelentéseire. Most a kérdés az, hogy a nézők miként vélekednek erről: elfogadják vagy elutasítják Várkonyi önértékelését?

Te mit gondolsz? Oszd meg véleményed!

 

2024-09-22 13:20:54 - Mindenegyben Blog