MindenegybenBlog

Hihetetlen! Hogy tudták ezt 12 évig titkolni Maddie Mckann szülei???? 12 év után derült ki….

Drá­mai hír jött a kis Mad­die-vel kap­cso­lat­ban, ezt eddig tit­kol­ták a szü­lőkMeg­szó­lalt az anyuka, aki va­lami ré­misztő do­logra fi­gyelt fel kis­lá­nya el­tű­nése előtt. Ez old­hatja meg a 12 éve hú­zódó rej­télyt?-írta meg a ripost.

A szülők meg vannak győződve róla, hogy lányukat emberrablók ejtették foglyul, és a családi nyaralás során előre kiszemelték őt maguknak – írja az Express.

Az édesanya azt mondta, gyermeke az eltűnése előtti napon nagyon fáradt volt, ezért elképzelhetőnek tartja, hogy már akkor bedrogozta valaki, ami sokat könnyíthetett az elrablásán.

A nő arról is beszélt, hogy szerinte az apartmanjukat is kifigyelték, ott ugyanis nem volt rács, se bármiféle védelem az ablakokon, így könnyen megközelíthető célpont lehetett a bűnözőknek. -írta meg a ripost.

El akarták hallgattatni a férfit?

Mintha csak a föld nyelte volna el 13 évvel ezelőtt a kis Madeleine McCannt a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Azóta több millió forintnak megfelelő összeget költöttek a kislány előkerítésére, azonban eddig minden hiábavalónak bizonyult. Ráadásul az évek alatt az is kiderült, hogy volt, aki kihasználta a szülőket és a jó szándékú adományozókat, mint például az egyik detektív: Kevin Halligen.

Amikor pedig nemrég az 56 éves férfira vérbe fagyva találtak rá az otthonában, egyből beindult a találgatás, hogy őt bizony elhallgattatták! A kiérkező mentősök még megpróbálták újraéleszteni, de már nem jártak sikerrel.

A nyomozók minden eshetőséget megvizsgáltak, de végül a boncolás során kiderült, hogy a férfi egy esés következtében agysérülést szenvedett, ami belső vérzést okozott nála.

Sokan azonban még most is arra gyanakodnak, hogy valaki el akarta tenni láb alól a vezeklő detektívet, aki újabb részletekkel állt volna elő a kislány hollétéről!

Forrás: Mirror

2020-05-17 08:31:10 - Mindenegyben Blog