MindenegybenBlog

Hatalmasat robbantott Magyar Péter szombat reggel - EZT kaptuk tőle

Add tovább! Az egészségügy után/mellett elkezdjük felderíteni és bemutatni az oktatási intézményekben, gyermekvédelmi és szociális intézményekben tapasztalható állapotokat, valamint a szebb napokat látott MÁV állapotát.

Várjuk a tapasztalatokat, tippeket, adatokat, fotókat az iskolak@talpramagyarok.hu és a vasut@talpramagyarok.hu címre.

Pénteken több száz liter fertőtlenítőszert és wc papírt viszünk a Heim Pál Kórházba és arra bíztatunk mindenkit, hogy ne hagyja abba a kórházi állapotok dokumentálását és nyilvánosságra hozatalát, mert csak a nyilvánosság erejével érhetünk el változást lépésről lépésre. Továbbra is várjuk a korhazak@talpramagyarok.hu címre az egészségügy állapotával kapcsolatos adatokat, felvételeket.

Kijelenthető, hogy ma a magyar állam szinte egyik területen sem működik. Óriási feladat lesz egy széteső, kirabolt országot újjáépíteni. De más lehetőségünk nincs. Egy hazánk van.

UPDATE:

Ma reggel 200 liter kézfertőtlenítőt és 4000 tekercs WC papírt adtunk át a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetnek. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy Semmelweis Ignác hazájában a kórházi mosdók többségében nincs fertőtlenítőszer és wc papír.

A TISZA Párt a támogatóktól érkezett adománnyal azonnal enyhíteni szeretné országszerte a kórházak súlyos működési nehézségeit, hogy az orvosok, ápolók megfelelő körülmények között megfelelő higiéniai körülmények között tudjanak dolgozni, a betegek pedig gyógyulni.

A TISZA Párt a nyilvánosság erejével kívánja a kormányt azonnali cselekvésre rászorítani.

A kormányzati mulasztás eredményeképpen a hazai kórházak jelentős részének állapota kétségbeejtő. Az eddigi kórházbejárásaink során rendkívül méltatlan, az egészéget, sőt, bizonyos esetekben az életet veszélyeztető körülményeket tapasztaltunk az egészségügyi intézményekben.

A TISZA Párt már július óta kiemelten fogalkozik az egészségüggyel.

Az akkor napvilágra kerülő kórházi klíma-botrány első kirívó esete a Bethesda Gyermekkórház műtéteinek elhalasztása volt. Ekkor félmillió forintos támogatást nyújtottam a kórháznak, a felajánlásához azonnal csatlakoztak a TISZA Párt szimpatizánsai, sokmillió forint és természetbeni adomány gyűlt össze egy nap alatt. A fenntartó az adománygyűjtés hírére még aznap kifizette a klímaberendezések cseréjéhez szükséges összeget.

Hálásan köszönjük a magyar emberektől érkező támogatásokat, és kérjük, hogy folytassák a kórházak monitorozását, örökbefogadását, mert összefogással és a nyilvánosság erejével lépésről lépésre haladva sok mindent elérhetünk.

A legnagyobb hála azonban az egészségügyben dolgozókat illeti, akik erejükön felül, a legnehezebb viszonyok között is kitartóan végzik gyógyító tevékenységüket. Áldozatos munkájukért mindannyian köszönettel tartozunk.

2024-08-31 06:38:51 - Mindenegyben Blog