Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
HATALMAS TRAGÉDIA !Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt ÉVA! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el…
Mindenegyben Blog - 2021. december 23. (csütörtök), 10:21

HATALMAS TRAGÉDIA !Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt ÉVA! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el… (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 23
Hirdetés
[ ]

„Eljött az évnek az az ideje, amit tudom, hogy nagyon sokan vártatok. Advent és karácsony. Sokáig én is így voltam vele. De aztán, sok évvel ezelőtt, amikor az anyukám ebben az időszakban élte meg a haláltusáját, valami elromlott. Néha rettegek, néha csak fásultan gondolok a karácsonyra, és számolom, hogy mikor lesz vége. A kirakatok már itt is hetek óta karácsonyi fényekben úsznak, ez még hagyján. De gyűlölöm a karácsonyi reklámokat. Tudom, család, szeretet, összetartás. Nagyapa meg hozza az ajándékot. De, hogy kell ezt jól csinálni, ha én pl. egyik nagyapámat sem ismertem? A szüleim, nagymamám meghaltak. Nincs férjem, párom. Gyerekeim sem születtek. Itt vagyok egy kiskutyával, aki egyébként minden pillanatban biztosít a szeretetéről. De hogyan kell ezt jól csinálni, hogy az ember ne halljon minden évben bele?”

Még jó darabig értetlenül állnak majd barátai, kollégái, ismerősei és a női magazinok világa, hogy Anry Soós Éva nincs többé. A Kreatív szerint egyelőre semmit sem lehet tudni halála körülményeiről, de egy biztos: hatalmas veszteség, hogy eltávozott.

Kapcsolódó cikkünk
Most érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – tegnap éjszaka örökre lehunyta szemét… Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Elhunyt Szabó Imre, a BEAC Atlétikai Szakosztályának Vezetőedzője

Életének 75. évében elhunyt...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés