MindenegybenBlog

Hatalmas családi tragédia! Gyászol Nagy Feró : nagyon megviselte a szörnyű tragédia

Nagy Feró gyászol, miután egy közelálló családi tragédia mélyen megrendítette. A reggeli rádióadásban felmerült a kérdés, hogy egy férfi sírhat-e, mire a zenész elmondta, hogy számára ez teljesen természetes reakció, és egyáltalán nem tekinti szégyennek, ha egy férfi könnyek között fejezi ki érzelmeit. Hozzátette, hogy ő maga is több alkalommal sírt már, akár öröm, akár bánat miatt.

A beszélgetés során megosztotta egy személyes történetét is, amikor egy családi tragédia érte őt, ami annyira megrázta, hogy képtelen volt visszatartani a könnyeit. Nagy Feró kifejezte, hogy az élet legnehezebb pillanataiban az érzelmek felszabadulása természetes és fontos, hiszen mindannyiunknak megvannak a fájdalmas pillanatai, amelyeket ki kell adni magunkból.

– Nagyon fel voltam készülve arra, hogy be van készítve egy unoka. Már másfél hónapos volt a a baba, már volt szívhang meg minden, én pedig iszonyúan beleéltem magam a dologba - árulta el Feró. – Aztán az úristen úgy döntött, hogy na, akkor ez nem. És én elkezdtem sírni...

2024-09-04 07:01:49 - Mindenegyben Blog