MindenegybenBlog

Hatalmas Baleset – 6 km-es Torlódás és Sávzárás! – A Mentők és Rendőrök a Helyszínen! – A Helyszínelés Jelenleg is Tart!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

 

Az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, egy kamion és egy személygépjármű összeütközött. A 158-as km-nél, a forgalom a belső sávban halad.  A város hivatásos tűzoltói vonultak ki a műszaki mentéshez. Az egység áramtalanította a járműveket. A sztráda érintett szakaszán egy sávon halad a forgalom.

Helyszín: Mosonmagyaróvár, M1

 

+−

Leaflet | © OpenStreetMap contributorsA 31-es főúton, Heves térségében autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze. A 107-es km-nél a forgalom félpályán halad.Folytatják a híd karbantartási munkákat M7-es autópálya mindkét oldalán, a Kőröshegyi völgyhídon a 120-as és a 123-as km között, ahol a forgalom elől elzárták a belső sávot.A Balaton-felvidéken, javában tart a hagyományos „Művészetek völgye” fesztivál. Emiatt a 77-es főúton, Kapolcs és Vigántpetend átkelési szakaszán erős gyalogos és járműforgalomra lehet számítani a hétvégéig. A rendezvény ideje alatt a 7,5 tonna össztömeg feletti teherautókat a Pula-Halimba-Zalahaláp-Tapolca útvonalra terelik.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

#Baleset

#Nyár

2024-07-23 05:59:21 - Mindenegyben Blog