MindenegybenBlog

Hatalmas a baj!Szörnyű hír !Friss hírek jöttek Bangó Margitról!

Bangó Margit lánya édesanyja állapotáról: „Féltjük őt, de bízunk a jóistenben”

Bangó Margit legutóbbi, tizenharmadik operációja előtt az otthonában fogadta a Sorry! magazin munkatársait. A művésznő lánya, Marika, dédunokái, a kis Tina, Jánoska és Elizabeth, valamint Tina vőlegénye, Norbi körében mesélt a család fontosságáról, az egészségi állapotáról.

– Szerencsére már túl vagyok a nagyobb operáción, ez már csak egy kisebb műtét lesz. Ha miden jó megy, másnap már itthon is lehetek. Nem mondom, hogy nincs bennem félelem vagy nyugtalanság, de bízom a jóisten kegyelmében és az orvosaimban. (...) Az én életemben rengeteg lelki és fizikai mélypont volt, de eddig mindegyikből sikerült felállnom a hit erejével, ami hegyeket is képes megmozgatni. Most sem tudok mást tenni, csak imádkozni és bízni abban, hogy a sors ismét kegyes lesz hozzám, és hamar túl leszek ezen is. Ez lesz a tizenharmadik műtétem, de voltak már ennél súlyosabb problémáim – magyarázza az énekesőn, akiért a családja is nagyon aggódik.

[LAPOZAS]

– Anyu nagyon erős nő, és ennél sokkal súlyosabb betegségekből is felállt. Most sem lehet másképp. Persze féltjük őt, de bízunk a jóistenben. – szólt közben Marika. – A műtét után néhány napot pihennie kell, aztán a sok aggodalom után végre elkezdhetjük az ünnepekre való örömteli készülődést.

A Bangó családnál az év legfontosabb eseménye a karácsony

A kis Tina már hetekkel korábban elkezdi díszíteni a házat, ami ilyenkor valóságos fényárban úszik, a kandalló előtt pedig mikulások és angyalok sorakoznak. A konyhában pedig mindeközben folyamatosan készülnek a finomabbnál is finomabb ételek.

2021-12-11 17:26:54 - Mindenegyben Blog