MindenegybenBlog

Hatalmas a baj! Rékasi Károly teljesen összeomlott, zokogásban tört ki

Rékasi Károly is ott lesz a Farm VIP új évadának hétfőn induló első részében. A TV2 által bemutatott előzetes alapján Rékasi könnyek között roskad össze az első adásban, és a többi játékos igyekszik felvidítani.

„Karcsi szépen kiakadt. Nem tudom, mi lesz ebből” – hallható a háttérből Gáspár Zsolt megjegyzése, Demcsák Zsuzsa pedig azt mondja: „De jó, hogy a többiek odamentek és támogatják!”

Teljesen összeomlottam, mert tudtam azt, hogy a csapat mekkora erőfeszítéssel dolgozott, és rajtam nem bukhat el a dolog” – fogalmazott a színész.

Rékasi Károly 61 évesen, egy súlyos baleset és tizenkét műtét után úgy határozott, hogy otthagyja a modern életet és részt vesz a hat hetes kihívásokkal teli Farm VIP negyedik évadának. De már az első napon rájött, hogy nem egyszerű a nyomás alatt teljesíteni, ami miatt egy alkalommal elérzékenyült.

A Bors szerint a játék elején a csapatok a parasztház kulcsáért küzdenek egy „diadalív” nevű feladaton keresztül, ami két részből áll. Az első részben egy előnyt szerezhetnek, ha gyorsabban és ügyesebben gyűjtenek össze négy elemet egy számkódos lakattal zárt ládából. A kódhoz egy hiányzó számokkal ellátott matematikai egyenletet kell megoldaniuk, amit egy labirintusban találnak meg. A csapatok tagjai vakon irányítanak egy gömböt, és mindenki felelős a gyűjtött számokból álló egyenlet megoldásáért. A sárga csapat Rékasi Károlyt és Lakatos Leventét bízta meg ezzel a feladattal. Rékasi lelkesen vállalta, de nem gondolta, hogy gondjai lesznek a feladattal.

A színész több próbálkozás után sem tudta megoldani a rejtvényt, a növekvő nyomás miatt egyre idegesebbé vált, és végül a kudarc miatt sírva fakadt. Csapattársai megpróbálták vigasztalni, de Rékasi vigasztalhatatlannak tűnt.

– Nagyon beleélem magam – mondta.

2023-11-21 19:21:37 - Mindenegyben Blog