MindenegybenBlog

Hamarosan eljön az idő: Mikes Anna augusztusra várja a gyerekeket

Hamarosan eljön az idő: Mikes Anna augusztusra várja a gyerekeket

Mikes Anna, a Dancing with the Stars táncverseny egyik elismert tánctanára és táncművésze meghirdette nyári táborát. Krausz Gábor kedvese nemrég tért vissza az Ázsia Expressz forgatásáról, ahol párként versenyeztek a séffel, és most újra munkába állt.

Anna augusztusra várja a gyerekeket tánctáborába:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mikes Anna (@mikesannams) által megosztott bejegyzés

- Ifjúsági és Csillámpóni NYÁRI TÁNCTÁBOR aug. 5-9. 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻SZERETETTEL várlak Titeket.❤️❤️❤️ - írta a fotó mellett Anna.

....

Ezt nézd :Mikes Anna gyönyörű fellépőruhába bújt

Mikes Anna és párja, Krausz Gábor néhány hete tért vissza az Ázsia Expressz legújabb szezonjának forgatásáról. Eredetileg „egyfajta nászútnak” tervezték, de hamar rájöttek, hogy kemény verseny vár rájuk. A táncosnő elismerte, hogy a forgatás sokkal nehezebb volt, mint amire számítottak, és bár a köztük lévő kötelék erősödött, nem biztos, hogy újra belevágnának egy ilyen kalandba.

A Dancing with the Stars 4. évadának győztes párosa azóta visszatért a hétköznapokhoz, és újult erővel vetették bele magukat feladataikba. Mikes Anna rengeteg munkával nézett szembe itthon, de örömmel dolgozik. Tánciskolája mellett újabb fellépéseken vesz részt, és az egyik fellépéséről egy képet is megosztott az Instagramján. A virágokkal díszített színes fellépőruhája azonnal elnyerte követői tetszését. Íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mikes Anna (@mikesannams) által megosztott bejegyzés

2024-06-09 06:53:33 - Mindenegyben Blog