MindenegybenBlog

Halálos tömegbaleset az autópályán !Egy ember meghalt és tizenegyen megsérültek –

Csütörtök reggel az 52-es főúton, Izsák közelében történt balesetben egy ember meghalt és tizenegyen megsérültek – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint reggel 8 óra körül egy Solt felől Kecskemét irányába tartó kamion, amelyet egy 57 éves sofőr vezetett, a 27-es kilométernél áthajtott a szemközti sávba és nekiütközött egy teherautónak. Ezután a két jármű még egy teherautóval és két személyautóval is ütközött.

 

A baleset során két ember a járművekbe szorult, őket a kecskeméti és kiskőrösi hivatásos tűzoltók, valamint a szabadszállási önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadítják ki. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. 

 

 

 

A helyszínre három mentőhelikopter érkezett.

 

A veszélyes anyagot szállító kamionról kénsavat, akkumulátorsavat és hipó tartalmú rakomány borult az útra, ezért a tűzoltók csak légzőkészülékben közelíthetik meg a helyszínt.

A balesetben az egyik autó 51 éves szolnoki sofőrje életét vesztette, további négy ember súlyosan, hét pedig könnyebben megsérült.

 

CÍMLAPFOTÓ:ILLUSZTRÁCIÓ

Képek forrás:https://vira.hu/2024/07/04/halalos-baleset-izsaknal-kepekkel/

2024-07-04 15:16:58 - Mindenegyben Blog