MindenegybenBlog

Halálos baleset Zsadányban: Egy hatgyermekes apa vesztette életét

Halálos baleset Zsadányban: Egy hatgyermekes apa vesztette életét

Tragédia történt a Békés vármegyei Zsadányban, ahol egy hatgyermekes apa halálos balesetet szenvedett munka közben. A férfi egy markolóval dolgozott a Simotai-főcsatorna mellett, amikor véletlenül beletolatott a gát túloldalán lévő csatornába, és a munkagéppel együtt a vízbe borult.

A baleset csütörtök késő délután történt, amikor a férfi kollégáival építőanyagokat szállított a közeli halastóhoz. Miközben a tó feltöltésén dolgozott kaviccsal, a markoló megcsúszott, és a jármű a tóba dőlt, maga alá temetve a vezetőt.

Kollégái azonnal a segítségére siettek, de csak 15 perccel később sikerült kiszabadítaniuk a süllyedő munkagép vezetőfülkéjéből. Bár azonnal hívták a mentőket és megpróbálták újraéleszteni, a férfi életét már nem tudták megmenteni. A helyszínre érkező rendőrök és mentők hosszan küzdöttek az életéért, de az újraélesztési kísérletek nem jártak sikerrel.

A tragédia különösen szívszorító, hiszen az áldozatnak hat gyermeke volt, a legkisebb közülük mindössze másfél éves. Kollégái és barátai mélyen gyászolják a férfit, akit becsületes munkásként és szerető apaként ismertek. „Ez bármelyikünkkel megtörténhet” – nyilatkozta egyik kollégája megrendülten. Az esetben nem indult büntetőeljárás, mivel balesetként kezelik a tragédiát.

A család és a közösség mélyen gyászolja a férfit, aki életét vesztette, miközben munkáját végezte.

2024-10-19 08:08:43 - Mindenegyben Blog