MindenegybenBlog

Halak,Bak, Vízöntő: Csodálatos hírünk van számodra!

Halak,Bak, Vízöntő: Csodálatos hírünk van számodra!

HALAK-Bár általában felesleges a múlton rágódni, most azonban mégis azt javaslom, hogy tekints hátra, és ne felejtsd el azokat a dolgokat, amik a múltban történtek: ezek segítenek a jövőre vonatkozó következtetéseket levonni, és kiszűrni azokat az embereket, akik csak érdekből barátkoznak veled, jobban megbecsülni azokat, akik őszintén melletted álltak. Ebben az időszakban megalapozhatod a jó hírnevedet, most sokszorosan esik a latba minden pozitívum, amit leteszel az asztalra, és így könnyen bebiztosíthatod, hogy megbízhatóságodban mindenki higgyen. Nagyon fontos most, hogy távolodj el azoktól az emberektől, akik a rosszba akarnak belevinni, és azokra hagyatkozz, akik támogatnak.

Nagy-nagy szerencse vár, ha a poszt kedvelése és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

BAK-Elsősorban a hét elején arra lesz szükséged, hogy egy kicsit szorosabban tartsd a gyeplőt, mert máskülönben kicsúsznak az események az irányításod alól.

A héten előfordulhat, hogy valaki keresztbe akar neked tenni, vagy rossz színben akar feltüntetni, azonban ha átgondoltan, és taktikusan lépsz fel, ki tudod védeni a támadást.

Érzelmi hullámzásra számíthatsz a héten, ám ettől függetlenül érdemes tartanod magad a céljaidhoz, és rendíthetetlenül, szilárdan és elkötelezetten kitartanod az értékeid mellett!

Nagy-nagy szerencse vár, ha a poszt kedvelése és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

VÍZÖNTŐ-Ezen a héten valószínűleg arra lesz szükséged, hogy a személyes vonzerődet használd bizonyos akadályok leküzdéséhez. Amennyiben váratlan események kavarnának be a mindennapjaidba, ne hagyd magad kitéríteni, végezd el mindenképpen mindazt, amit beterveztél.

Érdemes odafigyelned az egészségedre, illetve arra, hogy az idődet megfelelően oszd be, és ne hagyd azt elszivárogni.

[LAPOZAS]

Remekül teljesítesz a munkában, és végre az emberi kapcsolataid is javuló tendenciát mutatnak! Ahogy ugyanis egyre összeszedettebbé válsz, magabiztosabb leszel, amit az emberek is megéreznek, és sokkal pozitívabban viszonyulnak hozzád!

Nagy-nagy szerencse vár, ha a poszt kedvelése és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

2022-04-11 17:49:45 - Mindenegyben Blog