Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ha nem figyelsz, ugorhat a babaváró hitel!
Mindenegyben Blog - 2019. július 16. (kedd), 21:38

Ha nem figyelsz, ugorhat a babaváró hitel! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 16

Ám ha valóban úgy áll a helyzet, hogy ez idő alatt nullázódnak a munkaviszony évei, akkor három év múlva kérhetjük leghamarabb a babaváró kölcsönt! Mi van, ha időközben beköszön a kistestvér, és akkor a második gyerek után sem tudjuk fölvenni, pedig nagyon nagy szükségünk volna rá, hiszen az első években András – egyelőre úgy tűnik – százhatvanezer forintot fog hazahozni, ami a GYED-nek a félállásom után járó összegével megtoldva sem nagy pénz!?

– Azt mondanám minden friss diplomásnak, aki csak a tanév elejétől áll munkába, – zárja le beszélgetésünket Enikő – hogy azonnal rohanjon bejelentkezni munkanélkülinek, hogy folyamatos legyen a munkaviszonya! Ezt tegye meg akkor is, ha még nincs párja, vagy még nem terveznek családot! Lehet, hogy a nyaralás során megismeri az igazit, lehet, hogy egy év múlva gyereket szeretnének, ne akkor szembesüljenek azzal, hogy nincs meg a három éves munkaviszonyuk, nem jár nekik a babaváró hitel! Ja, és ne gondolják, hogy majd az üdülőhelyről interneten regisztrálják magukat munkanélkülinek az ügyfélkapun keresztül, ez ugyanis csak  személyesen intézhető!

Hirdetés
[ ]

Az is lehet persze, hogy a babaváró kölcsön megalkotói még finomítanak a feltételeken, hogy ne essenek ki belőle azok a diákok, akik passzív féléven voltak, illetve megvan a diploma átvételekor a munka-, a rezidensi vagy phd képzésük helye, de a diplomaosztó és a munkakezdés között eltelik egy hónap.

– Addig viszont figyelmeztessük egymást, hogy a friss diplomásoknak ezen a nyáron három évre elúszhat a babaváró hitel felvételének a lehetősége, mert valószínűleg nem is gondolnak rá és senki nem szólt erről nekik!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés