Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ha ilyen pénz lapul a pénztárcájában, akkor óriási szerencséje van, mert 28 ezer forintot ér! A sorszámot nézze! Bármelyek pénztárnál, bármelyik automatánál megkaphatja!
Mindenegyben Blog - 2017. október 08. (vasárnap), 18:49

Ha ilyen pénz lapul a pénztárcájában, akkor óriási szerencséje van, mert 28 ezer forintot ér! A sorszámot nézze! Bármelyek pénztárnál, bármelyik automatánál megkaphatja! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 08

Szinte senki nem tud róla, pedig lapulhatnak olyan bankjegyek a pénztárcánkban, amik jóval többet érnek mint amennyi rájuk van írva! Több dolog miatt is érhet egy bankjegy jóval többet, akár sokszorosát is, mint amennyi szerepel rajta, ezért valóban érdemes lehet ezekkel tisztában lenni.

Azt is például kevesen tudják, hogy az alacsony sorszámú, “nyomdafriss” bankjegyek például jól hozhatnak a konyhára. Magyarországon a nemrégiben jelentek meg a legfrissebb bankjegyek, az új ötezresek és az új kétezresek , tízezresek is.A Pénzcentrum utánajárt, hogy mik is azok a dolgok, tények vagy adatok, ami miatt egy bankjegy akár a sokszorosát is érheti.

Hirdetés
[ ]

AZ első darabok itt is nagyon sokat érhetnek! Mutatjuk hogyan juthat hozzájuk >>> Ezt a Magyar Nemzeti Bank közölte :

“Az MNB a forintbankjegyeket és -érméket a számlatulajdonosain (hitelintézetek, Magyar Posta Zrt.) keresztül hozza forgalomba. A hitelintézetek és a Magyar Posta Zrt. az MNB-nél vezetett számlájuk terhére vesznek fel készpénzt a jegybanktól, amelyet az ő megbízásuk alapján eljáró készpénzlogisztikai szolgáltatást végző vállalkozások az ATM-ekbe töltenek, vagy elszállítanak a hitelintézeti, illetve postai fiókokba, valamint a hitelintézeteknél számlával rendelkező vállalkozásokhoz (például üzletekbe, kereskedelmi egységek, benzinkutakra)”

Mégis mit jelent, hogy alacsony sorszámú bankjegy? (ezek érnek sokat)

“Gyűjtői célokra címletenként rendszerint az 1-től 200-ig, esetenként 1-től 500 vagy 600-ig terjedő számozású nyomdafriss bankjegyeket különíti el az MNB”

Ezeket a bankjegyeket már 1-2 héten belül meg lehet vásárolni, de az árukról egyelőre nincs hír, ugyanis ezt majd a Magyar Pénzverő Zrt. fogja eldönteni saját hatáskörben.

És mi lesz a régi bankjegyek sorsa? A forgalomból kivont bankjegyeket az MNB megsemmisíti és zöld energia előállítására hasznosítja.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés