MindenegybenBlog

Gyermekei is ott lesznek a meggyilkolt kézilabdázó, Simsik Cynthia temetésén

A meggyilkolt kézilabdázó, Simsik Cynthia gyermekeinek jelenléte a temetésen - ORIGO Origo 3–4 perc

A 31 éves kézilabdázó, Simsik Cynthiát a múlt héten párja gyilkolta meg közös otthonukban. A sportoló édesapja elmondta, hogy Cynthia két kisgyermeke is ott lesz a temetésen, hogy megértsék, édesanyjuk meghalt. Hozzátette, soha nem kedvelték a gyilkost, akit nárcisztikusnak és egoistának tartottak, aki cselédként bánt a lányukkal.

Cynthia, aki korábban Magyarországon is kézilabdázott, eltűnését akkor jelentették, amikor telefonjáról öngyilkossággal kapcsolatos üzenetet küldtek az apjának. Később kiderült, hogy az üzenetet a párja, egy korábbi nyomozó küldte, miután meggyilkolta a nőt otthonukban.

A gyilkos nem tudta megfelelően elrejteni a holttestet, így öt nappal később feladta magát a rendőrségen. A nő temetése ma lesz Párkányban. A gyilkosság után derült ki, hogy a férfi rendszeresen bántalmazta Cynthiát.

"Nekünk ez nagyon nehéz. Éppen egy hete ölték meg a lányomat. Mikor találkoztam a keresés első napján a vejemmel itt a háznál, abban a pillanatban itt volt a kislányom tőlem három méterre. Valószínűleg a vízaknába volt betéve” – mondta az apa.

2024-07-29 08:08:05 - Mindenegyben Blog